Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χάρης Γιακουμάτος: «Το “Survivor” θέλει πολύ σκληρή δουλειά»

Της Ντονατέλλας Αδάμου

 

Happy Birthday Χάρη – σήμερα, 2/2, κλείνει τα 39! Τον έχετε δει στις «7 ζωές», στις «Τρίχες», στο σίριαλ «Το σόι σου», στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού… Oι περισσότεροι
όμως -θεατές των ριάλιτι τουλάχιστον- θυμάστε τον Χάρη Γιακουμάτο από το περσινό «Survivor» . Τώρα δίνει τις συμβουλές του στους παίκτες του ριάλιτι: «Για να κάνεις τη διαφορά, χρειάζεται ήθος, σεβασμός, πειθαρχία, ψυχή, σκληρή δουλειά», προτρέπει και προσθέτει: «Απ’ το “Survivor” βγήκαμε όλοι κερδισμένοι». Ιδιοκτήτης του bar-restaurant «Butterfly» στο Χαλάνδρι, περιμένει πώς και πώς «εκ νέου το άνοιγμα των μαγαζιών.

 

Δυσκολευτήκαμε πολύ ως τώρα», επισημαίνει στην «ON time». Πέρσι χώρισε με τη σύζυγό του έπειτα από 4 χρόνια γάμου, σκαμπανεβάσματα ωστόσο διαφαίνονταν νωρίτερα. Ανέκαθεν εσωστρεφής κιόλας, δεν του είναι εύκολο να μιλάει για «ευαίσθητα» ζητήματα. «Ήταν δύσκολος ο χωρισμός γιατί έχουμε και παιδί. Ο γιος μας είναι το σημαντικότερο», τονίζει. Μήπως όμως ο έρωτας του ξαναχτύπησε την πόρτα; «Με ξέρεις, δεν είμαι εύκολος», κλείνει στην «ON time».

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου