Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γιατί εξαφανίστηκε ο Ιγνατίου από το Open

Ένα άκρως ενδιαφέρον παρασκήνιο έχει η ηχηρή απουσία του Μιχάλη Ιγνατίου από τον τηλεοπτικό αέρα του Οpen τις κρίσιμες στιγμές της κατάληψης του Καπιτωλίου από τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ και των γεγονότων που ακολούθησαν. Πέραν της οικονομικής παραμέτρου, για την οποία σας είχε ενημερώσει ο «Πράκτωρ» το προηγούμενο Σάββατο, φαίνεται πως υπήρξε ένα πέπλο μυστηρίου, που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, ξεπερνούσε τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open και φυσικά την ιδιοκτησία του καναλιού.

 

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, ένα από τα βασικά σημεία διαφωνίας εκείνες τις ώρες ήταν το σχόλιο στο οποίο θα προχωρούσε ο έμπειρος δημοσιογράφος σχετικά με το τι πρόκειται να αλλάξει στους συσχετισμούς τόσο στην εσωτερική όσο κυρίως στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ μετά την αλλαγή σκυτάλης στον Λευκό Οίκο.

 

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως του ζητήθηκε να φιλτράρει τις αναφορές στις οποίες θα προέβαινε για το γεγονός ότι το πέρασμα από την εποχή Τραμπ σε αυτή του Μπάιντεν δεν θα σηματοδοτούσε κάποια σημαντική διαφοροποίηση της πολιτικής της Ουάσινγκτον έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς η αμερικανική διπλωματία έχει ξεκαθαρισμένες αρχές και στοχεύσεις και στρατηγική με διαχρονικά χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το χάσμα που υπήρχε στις σχέσεις των δύο πλευρών έγινε ακόμη μεγαλύτερο, με τον δημοσιογράφο να παραμένει σε καθεστώς άτυπης αργίας (ή λευκής απεργίας).

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου