Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο «Μπάμπης» συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της «Ασημίνας»

Το τελεσίγραφο του Νικηφόρου στη γυναίκα του ταράζει τις «Άγριες Μέλισσες»

 

Η απόφαση της Ασημίνας να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών μαζί με το μικρό Σέργιο φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο «Διαφάνι» αλλά και θύελλα αντιδράσεων στην οικογένειά της. Η εξαφάνιση της Ασημίνας με το παιδί προκαλεί αναταραχή σε όλο το χωριό την ώρα που η ίδια κρύβεται σε ένα σπίτι του κάμπου, σε μικρή απόσταση από το Διαφάνι.

 

Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Απειλεί τον Μπάμπη, εκείνος λέει ότι δεν έχει ιδέα και λίγο αργότερα συλλαμβάνεται από τη Χωροφυλακή προκειμένου να αποκαλύψει την κρυψώνα της Ασημίνας. Εκείνος όμως δεν θα το κάνει. Η Ελένη θα είναι η πρώτη που θα συναντήσει την Ασημίνα και θα της μεταφέρει ένα μήνυμα του Νικηφόρου πως αν τον αφήσει, θα της πάρει για πάντα το παιδί και δεν θα της επιτρέψει ξανά να δει ποτέ το μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Νικηφόρο, όμως η σχέση των δύο έχει πια διαρραγεί, σχεδόν οριστικά.

 

Όλη αυτή η κατάσταση αναπτερώνει τις ελπίδες της Δρόσως ότι μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη επικοινωνία με το μικρό. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα γίνει μία συνάντηση της Δρόσως με τον Δούκα και τη Μυρσίνη και θα θέσουν δρακόντειους όρους σχετικά με το παιδί και την παρουσία της στη ζωή του.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου