Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Θαυµαστής της Τούνη µε κούρεµα (το… πρόσωπό της) που σοκάρει

Τις όμορφες στιγμές της στο μαγευτικό Ντουμπάι απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη όπου δέχτηκε μία μεγάλη έκπληξη, η οποία της δημιούργησε πολύ ευχάριστα συναισθήματα. Τι ακριβώς συνέβη; Ένας νεαρός θαυμαστής της ο οποίος ειδικεύεται σε tribal κουρέματα σχημάτισε με τα ψαλίδια και τις κουρευτικές μηχανές του το πρόσωπο της Ιωάννας στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

 

Μάλιστα, η Ιωάννα ήταν τόσο χαρούμενη που έκανε repost τις αναρτήσεις του θαυμαστή της, ο οποίος της έδωσε χαρά με αφορμή τη γιορτή της. Κατά τα άλλα, η Ιωάννα απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου διασκεδάζουν μέχρι το πρωί. Όπως η ίδια ανέφερε με μήνυμά της στο instagram, τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατά την αναχώρησή της αλλά και την παραμονή της εκεί, ενώ το ίδιο θα κάνει και όταν επιστρέψει.

 

Η γνωστή influencer βρίσκεται εκεί λοιπόν τις τελευταίες μέρες μαζί με τις φίλες της, υπενθυμίζοντας σε όσους την ακολουθούν ότι όλοι μπορούν να ταξιδέψουν αν το θέλουν, σε οποιαδήποτε χώρα δεν βρίσκεται σε lockdown. Οι αναρτήσεις της όμως από το Ντουμπάι έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με τελευταία αυτή του Παύλου Σταματόπουλου, όπως ακούστηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

 

«Όταν ένα ποσοστό πάνω από το 80% του πληθυσμού δεν ταξιδεύει, όχι γιατί δεν θέλει αλλά δεν μπορεί για πάρα πολλούς λόγους από αυτούς που όλοι μας ζούμε, νιώθω
πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με το τι ανεβάζεις. Σε σχέση με το πώς προκαλείς τον άνθρωπο που σε ακολουθεί. Δεν θέλουμε να δείξει κάτι που δεν είναι. Απλά όταν υπάρχει μια ειδική συνθήκη, κανένας από εμάς, ας πούμε, δεν θα το έκανε αυτό. Αύριο, μεθαύριο αν ζητήσει η Ιωάννα Τούνη κάτι σε κοινωνικό σύνολο θα της γυρίσει κάποιος στην πλάτη και θα της πει πως δεν ασχολήθηκε με το τι γίνεται στην κοινωνία. Είναι, ρε παιδί μου, σαν να έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα σε ενδιαφέρει τι φόρεμα θα φορέσεις και τι φωτογραφία θα ανεβάσεις! Δηλαδή λίγο έχε συναίσθηση και τι συμβαίνει γύρω σου» τόνισε ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου