Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το ξεκατίνιασμα του Βαλάντη που μόλις χώρισε και τα … 1.500 ευρώ

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής προκαλεί έκπληξη σχετικά με τα όσα λέει για την τελευταία του σχέση. Ο Βαλάντης διάβασε στον αέρα το σκληρό μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην του! «Αλίμονο κι αν παραδέχεσαι τους λόγους που σε παράτησα. Δεν έχεις τόσα κότσια. Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θέλεις να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνταιόλοι μαζί σου επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και επειδή έτυχε να κάνεις επιτυχίες μια εποχή, λες και είσαι ο μοναδικός μου το κατάφερε αυτό, χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου», έγραφε το μήνυμα.

 

Ο τραγουδιστής δέχθηκε το δημοσιογράφο του «Pop up» στο σπίτι του και τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος φορούσαν αδιάβροχα καθώς, σύμφωνα με τον τραγουδιστή «πρέπει να προστατεύσουμε τα ρούχα μας από τον κορωνοϊό». Ο Βαλάντης αναφερόμενος στη συνέχεια στο  μήνυμα και στην τελευταία του σχέση, φανερά πικραμένος είπε: «Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Ξέρω ότι θα σχολιαστεί “καλά του έκανε”. Δεν λέω ψέματα ποτέ. Έχω πληρώσει το τίμημα της ειλικρίνειας. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο.

 

Οι φίλοι μου μου έλεγαν “είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει”. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα δίπλα μου “θέλω και 1.500 ευρώ το μήνα”. Για αυτό ας μη συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα. Στην αρχή βλέπεις κάποια πράγματα, αλλά με τον έρωτα τα περνάς έτσι κι είναι λάθος. Όταν ξεκίνησα τη σχέση μου ήμουν ειλικρινής και γυμνός, ότι ξέρει δηλαδή για εμένα τα πάντα και δεν κρύβομαι. Και κακό πήγε να μου κάνει κάποια στιγμή και δεν το πίστευα. Διάβασα το μήνυμα δημόσια γιατί ήθελα να αιτιολογήσω γιατί θέλω να διαγράψω 3,5 χρόνια από τη ζωή μου. Είναι σκληρό και την άποψή μου την ήξερε από το 2018. Λέγαμε να φτιάξουμε κάτι κι έπαιρνε παράταση χρόνου για να βρει κάτι να πιαστεί, να είναι ισχυρή και μετά να την “κάνει” και να πει ότι έφταιγα από πάνω. Της έχω πει ότι ήταν χαμένα αυτά τα χρόνια μαζί της».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου