Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Οι αδυναμίες του «αγοριού απέναντι» στον Άγιο ∆ομίνικο!

Στο στόχαστρο των media ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τους κοιλιακούς και τα φίλτρα στο Instagram

 

Με το που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον 30χρονο Γιώργο Ασημακόπουλο που προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του με ό,τι κάνει. Ωραίος, γυμνασμένος και αρκετά καλός στα αθλήματα. Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε το στόχαστρο των media για τους κοιλιακούς του καθώς πολύ λόγος γίνεται για το γυμνασμένο του κορμί, το πρόσωπό του και κατά πόσο έχει προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις.

 

Επίσης, αρκετά είναι τα σχόλια και για τα φίλτρα του Instagram. Η κολλητή του φίλη μιλώντας στο «Πρωινό» εξήγησε πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική και πως του αρέσουν απλά τα φίλτρα στο Instagram. Ο ίδιος, εκτός από τα φίλτρα, έχει αδυναμία στα ζώα, αλλά και στην τρίτη ηλικία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», ο Γιώργος Ασημακόπουλος βοηθά πολύ τα αδέσποτα ζώα, είναι μέλος σε διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ επισκέπτεται συχνά γηροκομεία και πηγαίνει φαγητό στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

Τις ευαισθησίες αυτές τις είχε από παιδί και όπως του δίδαξαν οι γονείς του, δεν είναι προς επίδειξη. Έτσι και εκείνος όλα τα χρόνια ποτέ δεν μίλησε γι’ αυτά, ούτε προσπάθησε να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου