Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γιόρτασε στο Ντουμπαϊ η Ιωάννα Τούνη

Η εκρηκτική instagrammer Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκε από τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί σελέμπριτι που βρέθηκαν στο Ντουμπάι για τις ημέρες των εορτών και ταξίδεψε με τη φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, στον εξωτικό προορισμό.

 

Μάλιστα, ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, μέσα σε χλιδάτο ξενοδοχείο την ημέρα της γιορτής της. Στη λεζάντα έγραψε «Σή μερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς… ειλικρινά . Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρού ς που ζού με, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν!». Κι όπως ήταν φυσικό, άναψε… φωτιές προς κάθε κατεύθυνση με το σέξι κατακόκκινο σατέν αυτοσχέδιο συνολάκι της που αφήνει τη φαντασία να ταξιδεύει.

 

Μέσα σε μια ημέρα τα likes από τους followers της ξεπέρασαν τις 130 χιλιάδες και συνεχίζουν. «Φοράμε μάσκες, έχουμε κάνει τεστ covid, πείτε ό,τι θέλετε. Εδώ υπάρχει πλούτος. Εμείς είμαστε φτωχοί, οι φτωχοί συγγενείς», πρόσθεσε σε αναρτήσεις της.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 9 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου