Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σκληρό πορνό µε πρωταγωνιστές αγόρια και κορίτσια από τα εγχώρια reality

Μετά το σάλο που προκλήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες στο διαδίκτυο, με τη διαρροή ροζ βίντεο του Φίλιππου Αρβανίτη, γνωστού από το «Power of love» και πρώην συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, όπου έπαιζε στην ενότητα της εκπομπής «Διλήμματα Ζωής», το πράγμα πλέον έχει πάρει άλλες διαστάσεις.

 

Τότε το ροζ βίντεο είχε ανέβει στο www. SugarBabes.tv, τo σάιτ της εταιρείας παραγωγής της γνωστή σταρ πορνό ταινιών Ίννας Ιννάκι, και μάλιστα σε 3 βίντεο (σκηνές). Την ημέρα των Χριστουγέννων όμως ανέβηκε στο SugarBabes.tv και χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο «Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο», σκληρού ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή των Φίλιππο Αρβανίτη και συμπρωταγωνίστρια την Εβελίνα Τσίβου, επίσης παίκτρια ριάλιτι στη Ρουμανία, με τίτλο «Μireasa», που στα ελληνικά σημαίνει «Η νύφη».

 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της SugarBabes.tv, Στέλιο Καπετανάκη: «O Φίλιππος πλέον είναι ένα κομμάτι της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών, όπου μάλιστα για φέτος φιγουράρουμε σε 4 κατηγορίες όντας η μοναδική ελληνική εταιρεία που διαγωνίζεται στα AVN Awards, γνωστά και ως τα “Όσκαρ” των ταινιών ενηλίκων που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Λας Βέγκας.

 

Η χριστουγεννιάτικη ταινία όπου έκανε και επίσημα το ντεμπούτο του είναι μόνο η αρχή. Και η είδηση που
σας έχω είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε να πρωταγωνιστούν στις ταινίες μας και πολλά άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου