Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μια Ελληνίδα «επαναστάτρια» στο Netflix

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η ηθοποιός Έλενα Θωμοπούλου επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψήφιες για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα υπερπαραγωγή.

 

Η εντυπωσιακή ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο στο «London School of Dramatic Art», ενώ έχει συνεργαστεί ως μοντέλο με οίκους, όπως ο Marc Jacobs, και έχει διαφημίσει προϊόντα γνωστών brands, όπως L’Oréal Paris, και μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως οι Marbella Suites.

 

Επίσης έχει συμμετάσχει από μεγάλες παραγωγές του Θεάτρου Badminton μέχρι ελληνογαλλικές παραγωγές στο εξωτερικό. Τη νέα σεζόν η Έλενα Θωμοπούλου θα εμφανιστεί στην ισπανική ταινία «Shakespeare Has Died» στο Netflix, του βραβευμένου στις Κάννες σκηνοθέτη Gustavo Letelier. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία και στην Ελλάδα.

 

Η ίδια δηλώνει αποκλειστικά στην «ΟΝ time»: «Είμαι ευγνώμων που ένας βραβευμένος σκηνοθέτης επέλεξε να με εμπιστευτεί σε μια ισπανόφωνη ταινία, η οποία θα έχει διανομή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η επιλογή αυτή, μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με γεμίζει αισιοδοξία να προσπαθήσω για το καλύτερο». Επίσης, θα πρωταγωνιστήσει για δεύτερη φορά μαζί με τον Τεό Θεοδωρίδη και τον Κωστή Σαββιδάκη σε νέα ιστορική ταινία για την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Η Έλενα μας είπε: «Με την ευκαιρία της επετείου των διακοσίων χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, θα ενσαρκώσω μέσα από το ιστορικό πρόσωπο που υποδύομαι το ηρωικό πνεύμα των Ελληνίδων».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου