Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο «Survivor»

Οι νέες αφίξεις στο «Survivor» πραγματοποιήθηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής, όμως δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν ακόμα κάποια γνωστά πρόσωπα που βρίσκονται σε αναμονή για το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

 

Έτσι, εκτός από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, της οποίας η είσοδος στο παιχνίδι αναβλήθηκε για μία εβδομάδα, ένα πρόσωπο που θα μπει στους Διάσημους του «Survivor» ενδεχομένως να είναι και ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο ολυμπιονίκης ποδηλασίας, πρώην μοντέλο και ηθοποιός και ο ΣΚΑΪ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, ενώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης συζητάει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Ο ΣΚΑΪ κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό και τη συμμετοχή ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή των 90s με πολύ μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

 

Στο μεταξύ στον Άγιο Δομίνικο, στην ομάδα των «Διάσημων», το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Την αρχή έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ήταν ενοχλημένη με τους συμπαίκτες της που έκαναν φασαρία ενώ κοιμόταν και ξεκουραζόταν για να αντεπεξέλθει στα απαιτητικά αγωνίσματα. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράστηκε δεν άρεσε στην Αγγελική Λάμπρη και εξερράγη λέγοντας:

 

«Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στη φωτιά. Ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει τη φωτιά κι έτυχε να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν ήταν τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος έκοβε καλάμια και αυτή σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας και δεν ήταν ωραίο. Έθιξε τον Πάνο με κάποιον τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της και το βρίσιμο γιατί συμπαθώ τον Πάνο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου