Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Megaλες πρεμιέρες για «Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες»

Δύο νέες ελληνικές σειρές κάνουν πρεμιέρα απόψε μετά την επανέναρξη της λειτουργίας του Mega τον περασμένο Φεβρουάριο: Η «Έξαψη» και το
«Σχεδόν Ενήλικες». Το ερωτικό δράμα «Έξαψη» με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, κάνει πρεμιέρα ακριβώς στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

 

Η ιστορία διαδραματίζεται ένα καυτό καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκαλέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο ανθρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δυο γάμους. Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυστικά. Πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Λουκία Πιστιόλα, Νίκος Νικολάου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

 

H νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά

 

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με την καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που ξεκινά στις 22.00 στο Mega. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή́ οθόνη γράφει ξανά για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετα– κανονικότητα.

 

Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020, θα είναι το αγαπημένο ραντεβού́ των τηλεθεατών με τη σύγχρονη ελληνική́ μυθοπλασία. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου. Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,
Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου