Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Καλλιάνος ντύνεται γαμπρός την Κυριακή

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η καλλονή σύντροφός του, Χάρη Δαμιανού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, παντρεύονται με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες δύο φίλους του γαμπρού, τους επιχειρηματίες Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο.

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με το γνωστό πολιτικό μάς είπε χαρούμενος «λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, Χάρις, αποφασίσαμε να μην κάνουμε το θρησκευτικό γάμο τον Μάιο, όπως είχαμε προγραμματίσει, και να κάνουμε τον πολιτικό γάμο την Κυριακή. Όσο αφορά στο θρησκευτικό, θα γίνει οπωσδήποτε, μετά τη γέννηση του παιδιού μας».

 

Το ζευγάρι είναι μαζί 2 χρόνια και η πανέμορφη δερματολόγος περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Φυσικά, στο γάμο θα παρευρεθούν αυστηρά και μόνο οι γονείς τους τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το ζευγάρι θα παντρέψει ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. Όσον αφορά στη νύφη, έχει επιλέξει ένα φόρεμα στο χρώμα του πάγου, ενώ ο γαμπρός, που φημίζεται για το στιλ του, ένα all time classic κοστούμι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  OnTime την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου