Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Bachelor-μοιχεία! Ο γαμπρός το ‘σκασε;

Τι τρέχει με τον Παναγιώτη Βασιλάκο του «Bachelor» και τη Νικολέτα Τσομπανίδου, τη νικήτρια του παιχνιδιού; Είναι μαζί όντως ή ήδη χώρισαν; Προχθές, ανάρτησαν βίντεο όπου διαψεύδουν ότι η σχέση τους άντεξε δέκα μέρες, όπως φημολογούνταν με το τέλος του παιχνιδιού και τον Παναγιώτη να φέρεται να έχει βρει αγκαλιά σε παλιότερη παίκτρια του ριάλιτι.

 

«Η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η Νικολέτα (…)», είπε. «Στο παιχνίδι», παραδέχθηκε, «είχα έρθει κοντά με τη Μαρίνα και τη Βίβιαν», συμπλήρωσε.
Όπου Μαρίνα (Λικμέτα), το φημολογούμενο «τρίτο πρόσωπο», μια 20χρονη εξ Ιταλίας που μένει στην Πάτρα και αποχώρησε από το παιχνίδι, «μην αντέχοντας τις
συνθήκες», όπως είπε. Αφορμή για το ξέσπασμα Παναγιώτη-Νικόλ το ότι εκείνος είχε λογοδοθεί με τη Μαρίνα προτού ολοκληρωθεί το «Bachelor», όπως ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες και υποστηρίζεται ως τώρα.

 

Για πολλούς, βγάζουν κοινά στιγμιότυπα και κάνουν μελιστάλαχτες εκατέρωθεν δηλώσεις για να τηρήσουν τους όρους των συμβολαίων τους. Της ίδιας «σχολής» είναι και η Κατερίνα Καινούργιου: «Πόσο καιρό θα ζει αυτή την… τραγωδία ο Παναγιώτης και η Νικολέτα. Πόσο καιρό είναι το συμβόλαιο;  Δίνουν ραντεβού στη Ναταλία (σ.σ. Γερμανού) να το παίξουν ερωτευμένοι, πηγαίνουν στο Σύνταγμα να δείξουν ότι τα έχουν, μετά “έλα στο σπίτι να δείξουμε ότι είμαστε μαζί”». Όντως, στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, το Σάββατο, ήταν στα «γούτσου γούτσου». Αγκαλιασμένοι, δε, την επομένη διέψευδαν τις φήμες για «πέτρα του σκανδάλου».

 

Βέβαια, το ότι δεν θα κάνουν Γιορτές μαζί ενισχύει την άποψη όσων τους θέλουν χωριστά. «Αν δεν περάσει τις Γιορτές η Νικολέτα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος», ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης, με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου, στη Θεσσαλονίκη». Ό,τι κι αν λένε, «κερασάκι στην τούρτα» τα σχόλια από συντοπίτες του, που, ακόμα και πριν τη λήξη του παιχνιδιού έγραφαν: «Δε φτάνει που θα διαλέξει τη Νικολέτα, θα τη χωρίσει μετά για τη Μαρίνα». Η ίδια η Μαρίνα, πάντως, δεν ασχολείται, δημόσια τουλάχιστον, με τον Παναγιώτη και τη Νικόλ.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟnTime την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου