Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Κατερίνα Γερονικολού Αγιοβασιλίτσα για καλό σκοπό

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές της αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της. Πολλές είναι οι φορές που η ηθοποιός ποζάρει στο φακό του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη και ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο Instagram. Αυτή τη φορά ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα,
όχι μόνο γιατί έχει μπει σε εορταστική  διάθεση, αλλά και για καλό σκοπό! Θέλει να φέρει «δώρα» σε παιδάκια που έχουν την ανάγκη μας.

 

Η Κατερίνα το διασκέδασε διπλά, γιατί ένιωσε τη μαγεία των Γιορτών, αλλά και της προσφοράς. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Όλοι Εμείς Μαζί, γίναμε μικροί Αϊ-Βασίληδες! Ζωντανέψαμε τις ζωγραφιές των παιδιών και κάναμε τα Χριστούγεννά τους πιο όμορφα! Συνεχίζουμε να δείχνουμε την αγάπη μας συμμετέχοντας στις δοκιμασίες της εφαρμογής “Ομάδα Προσφοράς” και συγκεντρώνοντας πόντους που θα μεταφραστούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποστήριξης, όπως προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τα σπίτια των “Παιδικών Χωριών SOS”, κάλυψη αναγκών τεχνολογικού εξοπλισμού για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και αγορά υγειονομικού υλικού για την ΕΛΕΠΑΠ». Πάντως και ως Αγιοβασιλίτσα κατάφερε να εντυπωσιάσει.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟnTime την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου