Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Παρεµβάσεις Φιλιππάκη φοβάται ο Παναγιωτόπουλος

Πριν ακόμη ο Γιάννης Φιλιππάκης συμμετάσχει στην παρθενική του συνεδρίαση στο Δ.Σ. του Open, στο οποίο εντάχθηκε πριν από μερικές ημέρες, άρχισαν οι κόντρες με τον διευθυντή Ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο (φωτ.), ο οποίος δεν κρύβει την ανησυχία του για πιθανές παρεμβάσεις από την πλευρά του εκδότη της «Δημοκρατίας» στην ειδησεογραφική γραμμή του καναλιού και μάλιστα με τις ευλογίες του περιβάλλοντος Σαββίδη.

 

Οπως έγραφε η στήλη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο νεπικεφαλής του ούτως ή άλλως πολύπαθου ενημερωτικού τομέα της Παιανίας προβληματίζεται ιδιαίτερα για όσα σηματοδοτεί η εμπλοκή του παράγοντα Φιλιππάκη στην εξίσωση, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει ξεκάθαρο αντικυβερνητικό πρόσημο, κάτι που δεν εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του. Στο πλαίσιο αυτό, μόνο τυχαίες δεν είναι διαρροές που έχουν γίνει σε μιντιακά sites, σύμφωνα με τις οποίες η κατάσταση στο μέτωπο των
ισορροπιών στους κόλπους του τηλεοπτικού σταθμού καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη. Πολύ περισσότερο από την ώρα που ο Φιλιππάκης είναι ταυτισμένος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα ενδιαφέροντά του. Η πλευρά του εκδότη αποδίδει ξεκάθαρα τα εν νλόγω δημοσιεύματα στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου