Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Θύμα ληστείας από Ρομά ο Λάκης Γαβαλάς

Θύμα ληστείας στο κτίριό του, μεταξύ Παιανίας-Κάντζας, έπεσε την Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς. «Ως Έλληνας πολίτης φορολογούμενος και αυτό θα σας το πω γιατί τα κλάματά μου τα σκούπισα λίγο πριν μπω, θεωρώ ότι το κράτος έπρεπε να με έχει προστατέψει γιατί και χθες το βράδυ, μέχρι το πρωί, άνθρωποι που είναι τσιγγάνοι, λέω αυτή τη λέξη δυστυχώς, παρότι αγαπώ πολύ αυτή τη ράτσα, μπήκαν και έκλεψαν πάλι το κτίριό μου. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν βρεθεί και είχαν καταδικαστεί πριν από ένα μήνα.

 

Δεν ξέρω αν είναι αυτοί ή άλλοι, οι οποίοι ξαναμπήκαν και βρίσκονται ήδη στη διαδικασία αποτυπωμάτων. Η ληστεία δεν έγινε στο σπίτι μου, στην εταιρεία μου στην Κάντζα», δήλωσε ο επιχειρηματίας. «Αυτό το κτίριο φιλοξένησε 300 άτομα, τα πλήρωσε όλα και τα πληρώνει. Εγώ μπήκα ο ίδιος φυλακή, γιατί ήθελα να σώσω το προσωπικό μου. Για μένα δεν με πείραζε. Το κράτος δεν προστατεύει καταστάσεις και πράγματα και πάνε όλα προς την καταστροφή», υπογράμμισε ο Λάκης Γαβαλάς. Από το καλοκαίρι η Αστυνομία της Κάντζας, της Παιανίας και της Παλλήνης επισημαίνουν μέγιστη προσοχή στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών γιατί εκεί δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα Ρομά.

 

Εδώ και μήνες «ρημάζουν» σπίτια και εταιρείες. Όσο για το κτίριο, αξίας 32 εκατ. ευρώ, είναι προβληματικό εδώ και μια δεκαετία, απ’ όταν ο Mr. LAK φυλακίστηκε. Το τότε νεόδμητο αρχιτεκτονικό του αριστούργημα, που ξεπερνά ακόμα και στις μέρες μας τα ελληνικά δεδομένα στην Κάντζα, σφραγίστηκε. Το περιβόητο κτίριο των 20.000 τ.μ., που προοριζόταν να γίνει η «Μέκκα της ελληνικής μόδας», πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την αλλοτινή του αίγλη. Για όσους δεν θυμούνται, μπήκε «λουκέτο» στην εταιρεία, λόγω κακής διαχείρισης από την πλευρά των οικονομικών συμβούλων του κ. Γαβαλά και λόγω της μεγάλης πτώσης του λιανεμπορίου.

 

Ντον.Α.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου