Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το «Bachelor» της βγήκε σε… καλό!

Της Σάσας Σταμάτη

 

Από το μόντελινγκ στην πίστα. Ο λόγος για την 27χρονη δίμετρη καλλονή Σία Βοσκανίδου, που, αν και φαβορί στο «Bachelor» δεν κέρδισε, και όχι μόνο αλλάζει καριέρα, αλλά σε λίγο καιρό θα μκυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι. Μάλιστα, αφορά στον Παναγιώτη και το έγραψε κατά τη διάρκεια που ήταν μέσα στο ριάλιτι. Το τραγούδι θα λέγεται «Όμως δεν γίνεται» και θα είναι μια ερωτική μπαλάντα. Μάλιστα, η Σία θα παρουσιάσει το νέο της κομμάτι στις 2 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

Και μπορεί να μπήκε μέσα στο παιχνίδι για να βρει τον ιδανικό σύντροφο, όμως η μελαχρινή καλλονή είναι πλέον ελεύθερη και ωραία και αναζητά τον έρωτά της. Μάλιστα,
η ίδια θέλει πολύ όταν ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα να εμφανιστεί on stage. Η Σία Βοσκανίδου είχε ξαφνιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς είχε μοιραστεί το love story της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο group του Facebook, «Thank you Next».

 

«Ήμουν το πρώτο του ραντεβού. Με πήγε βόλτα με σκάφος, μου χάρισε ένα υπέροχο φόρεμα. Μου ετοίμασε δείπνο στην παραλία πλάι στο κύμα, με βιολιά να παίζουν μόνο για εμάς τους δύο, ενώ το φεγγάρι καθρεφτιζόταν στη θάλασσα. Χορέψαμε αγκαλιά υπό το φως των κεριών, ενώ εκεί που έσκαγε το κύμα, μας χάιδευε τα πόδια. Του τραγούδησα όσα μου έβγαζαν τα μάτια του. Το πρώτο μας φιλί ήταν τρυφερό και εκείνη τη νύχτα θα τη θυμάμαι για πάντα ως την πιο ονειρική της ζωής μου. Του ανοίχτηκα, μοιράστηκα συναισθήματα πρωτόγνωρα, τον ερωτεύτηκα αληθινά και ο έρωτάς μου με έπνιγε τόσο που δεν σταματούσα να το φωνάζω δυνατά.

 

Το βλέμμα του μου έλεγε ότι είμαι η μία και μοναδική, παρόλο που οι πράξεις κι οι επιλογές του καμιά φορά με αποπροσανατόλιζαν. Για χάρη του τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και επέμεινα να τον διεκδικώ παρόλο που δεν τον έχω ξανακάνει για κανέναν. Τελικά, μου έδωσε ΤΥΝ γιατί έβλεπε κι άλλες τέσσερις. Παναγιώτη, να ξέρεις πως σ’ ερωτεύτηκα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με πρόδωσες γι’ αυτές. ΥΓ. Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία μετά την αποχώρησή της από το «The Bachelor» στο Facebook.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου