Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έρχονται δίδυμα για την Μπόμπα και τον Τανιμανίδη

Της Σάσας Σταμάτη

 

Baby boom για την οικογένεια Τανιμανίδη – Μπόμπα. Ο δημοφιλής παρουσιαστής μάλιστα δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του και όπως δήλωσε αποκλειστικά στην «ΟΝ time» σχετικά με την εγκυμοσύνη της λατρεμένης του συζύγου, «κάτι που θέλαμε πολύ εδώ και χρόνια επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων». Μάλιστα, όταν τον ρωτήσαμε αν είναι δίδυμα, μας απάντησε «ναι, είναι διδυμάκια . Δεν ξέρουμε ακόμα τα φύλα τους».

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ που από την ημέρα που παντρεύτηκαν δεν έχουν σταματήσει να διαβάζουν φήμες που τους θέλουν να γίνονται γονείς. Αυτή τη φορά, όμως, οι φήμες αυτές έγιναν πραγματικότητα, αφού ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στο σπίτι τους και να τους χαρίσει τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση. Όπως εξομολογήθηκε, αυτό δεν ήταν μια διαδικασία εύκολη για το ζευγάρι, αφού χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρουν. «Φέτος ο
Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένειά μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται, τα ξεχνάς όλα».Ωστόσο, τη μεγαλύτερη έκπληξη έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης με το ποστ που έκανε εκείνος στα social media.

 

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι περιμένουν δίδυμα. «Κι έτσι ξαφνικά… σε λίγο θα γίνουμε 4!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Τανιμανίδης. Κι όπως ανέφερε ο πατέρας του, Στέφανος, κι αυτός έμαθε το χαρμόσυνο νέο πριν από λίγες μέρες: «Σας μιλάω με πλήρη ειλικρίνεια, είχα ενημερωθεί προ ημερών, όχι από το γιατρό της, που είναι ο μεγάλος μου γιος, ο Παναγιώτης, αλλά από τη Χριστίνα, που με πήρε και μου είπε “μπαμπά θα σου πω ένα νέο”. Για εμάς τους μεγαλύτερους δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι ευτυχισμένα, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να τους δίνει αυτό το δώρο και ο Θεός και η δική τους προσπάθεια και η επιστήμη τους και είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου