Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έρρικα Πρεζεράκου: Ας κάνουμε όλοι μια προσευχή για την Αναστασία

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου δεν το βάζει ποτέ κάτω, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ μιλώντας στην «ΟΝ time» αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται για άλλο ένα χειρουργείο στο χέρι της μετά το ατύχημα που είχε, όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν σε σκάφος στη θάλασσα, έπεσε και η προπέλα του ταχύπλοου την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι. Η Έρρικα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε το μικρό της δάχτυλο.

 

Σε τι κατάσταση είσαι με την υγεία σου;

 

Κάνω καθημερινά φυσικοθεραπείες 3 ώρες, αλλά το χέρι μου έχει πολλή δουλειά ακόμα. Οπότε, τον Φεβρουάριο θα γίνει και άλλο ένα χειρουργείο.

 

Από πού αντλείς δύναμη;

Πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω απάντηση για αυτό. Είναι κάποιες μέρες που είμαι καλά και κάποιες άλλες που δεν είμαι.

 

Παράλληλα, το μυαλό της Έρρικας είναι στην ανιψιά της, την 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλλάκη, που η ιστορία της προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση, αφού διαγνώστηκε με μία σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Το ταξίδι της μικρής Αναστασίας έχει ξεκινήσει και πλέον βρίσκεται στην Αμερική, και συγκεκριμένα στο Τέξας, όπου δίνει τη δική της μάχη έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Η Έρρικα Πρεζεράκου μας μιλάει για την εξέλιξη της υγείας της και κάνει έκκληση σε όλους να προσευχηθούν.

Η κατάσταση της υγείας της ανιψιάς σου πώς εξελίσσεται;

 

Περιμένουμε σε 20 μέρες τη μαγνητική. Το παιδάκι κάποιες μέρες είναι καλά, κάποιες άλλες δεν είναι. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, γιατί μπορεί να είναι από τα φάρμακα. Είμαστε σε μια αναμονή. Θέλεις να κάνεις κάποια έκκληση στον κόσμο για τη μικρούλα; Για προσευχή. Το μόνο που ζητάμε είναι προσευχή. Κι εμείς κάθε εβδομάδα κάνουμε ομαδική προσευχή. Αν βρεθούν οπουδήποτε σε μια εκκλησία, ας κάνουν μια προσευχή γιατί αυτό ανταποκρίνεται πάρα πολύ όταν γίνεται.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου