Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Πηνελόπη Σεβαστού παντρεύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραµµατικό

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως προκύπτει από τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει καθημερινά η σειρά. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς τις εξελίξεις και περιμένουν τα επώνυμα σπόιλερ που θα τους δώσουν μία γεύση από τα επόμενα επεισόδια. Σύντομα έρχεται μία τεράστια εξέλιξη που αφορά στην πολυτάραχη ζωή της Πηνελόπης, αλλά και στη σχέση της με τον Μελέτη. Η Πηνελόπη προβληματίζεται πάρα πολύ για το αν θα πρέπει να προχωρήσει τη σχέση της με τον εισαγγελέα ή όχι. Θα έχει
μία συνάντηση με τον Μελέτη, ο οποίος θα της αποκαλύψει ότι ακόμα τρέφει ερωτικά συναισθήματα για εκείνη.  Αυτή η εξομολόγηση θα αναστατώσει πολύ την Πηνελόπη, καθώς γνωρίζει ότι η παράνομη σχέση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού είναι ξαδέλφια.

 

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα ανακαλύψει το κρυφό ημερολόγιό της, στο οποίο η Πηνελόπη αναφέρεται ξεκάθαρα στη σχέση της με τον Μελέτη. Ο Γραμματικός θα σοκαριστεί πολύ από αυτή την αποκάλυψη, ωστόσο όχι μόνο δεν θα χωρίσουν, αλλά θα παντρευτούν! Η Πηνελόπη πηγαίνει κόντρα σε όλους και όλα προχωρώντας σε γάμο. Κάτι που θα τη φέρει σε μεγάλη σύγκρουση τόσο με τον πατέρα της Δούκα Σεβαστό όσο και με τη μητέρα της, τη Μυρσίνη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου