Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μέγκι Ντρίο:Το σηµερινό ραντεβού για το «Survivor»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Αν δεν θυμάστε τη Μέγκι Ντρίο, σας… επαναφέρουμε. Τη γνωρίσαμε από προηγούμενο κύκλο του «GNTM». Εκεί, με το σεξαπίλ της, απογείωνε την τεστοστερόνη, ενώ με την «κοφτερή» γλώσσα της σχολιάστηκε. Πολύ. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε πιο αθόρυβα με τον τομέα της, το μόντελιγνκ, και τώρα ετοιμάζεται γι’ άλλα πρότζεκτ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», δέχθηκε πρόταση από στέλεχος της Acun Medya για να συμμετάσχει στο επόμενο «Survivor».

 

Σήμερα μάλιστα έχει ραντεβού για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και να κάνει τη δική της αντιπρόταση. Η Μέγκι γυμνάζεται εντατικά, είναι αθλητικός τύπος, αλλά με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της ένα είναι το σίγουρο: Αν συμμετάσχει στο «Survivor», θα φέρει τα πάνω-κάτω.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι σε προηγούμενο κύκλο του «GNTM» μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Θεοφίλου αποτελούσαν την «τριάδα της φωτιάς». Ό,τι σχολίαζαν, εκτίναζε τα κοντέρ της τηλεθέασης. Όσο για το τωρινό ριάλιτι, η Μέγκι επιθυμεί μεν να ζήσει την εμπειρία του «Survivor», αφετέρου όμως την ενδιαφέρει και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ. Aυτό -εννοείται- αφού βγει από το παιχνίδι. Όλα θα κριθούν από το πώς θα εξελιχθεί το σημερινό, κρίσιμο ραντεβού.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου