Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σοφία Χαρμαντά: Για «χιόνια στο καμπαναριό» της Σκωτίας!

Η Σοφία Χαρμαντά και ο «Λεωνίδας» Τζέραρντ Μπάτλερ θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων ανάμεσα στο βροχερό Λονδίνο και στην «πατρίδα του ουίσκι» Η μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή έχει επιλέξει ως βάση της το φετινό χειμώνα τη Βρετανία, έτσι ώστε να μπορεί να ταξιδεύει στις χώρες της Ευρώπης για επαγγελματικούς λόγους.

 

Από την άλλη, ο χολιγουντιανός σταρ από το φθινόπωρο μένει στην πολυτελή έπαυλή του στη Σκωτία. «Επέλεξαν τη Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media, ειδικά τώρα που η κατάσταση με την πανδημία είναι ιδιαίτερα σοβαρή και επικίνδυνη…

 

Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία», εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Real news» στενή φίλη του ζευγαριού. Να σημειωθεί ότι η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραρντ Μπάτλερ γνωρίστηκαν στην Αμερική πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη είχε ταξιδέψει εκεί για να κυνηγήσει το όνειρό της για διεθνή καριέρα.

 

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου. Από τότε, η Σοφία είναι στο πλευρό του, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν είναι φίλοι ή ζευγάρι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου