Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μαζική αποχώρηση από το capital.gr

Σε φάση «αποψίλωσης» βρίσκεται πλέον το capital.gr, καθώς ο βασικός κορμός του έγκυρου οικονομικού site αποχώρησε μέσα σε έναν μήνα. Την αρχή έκανε ο αρχισυντάκτης του επιχειρηματικού ρεπορτάζ, που κατευθύνθηκε στο newmoney του «Πρώτου Θέματος», και ακολούθησε ο παλαιότερος επιχειρηματικός συντάκτης του capital για το site της «Καθημερινής».

 

Την περασμένη εβδομάδα αποχώρησαν ταυτόχρονα ο διευθυντής του Μέσου και η αρχισυντάκτρια οικονομικών θεμάτων, η τραπεζική συντάκτρια και ο εξαιρετικά έμπειρος συντάκτης δημοσιονομικών θεμάτων. Οι τελευταίοι έφυγαν για το insider του ομίλου Οντόνι.

Πλέον στο κτίριο των Αττικών Εκδόσεων επικρατεί, όπως είναι φυσικό, εκνευρισμός και ταυτόχρονα απόλυτη αμηχανία. Οχι μόνο διότι «αποστεώθηκε» η κορωνίδα των ΜΜΕ του άλλοτε πανίσχυρου Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, αλλά και γιατί είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Εσχάτως, ο ανταγωνισμός στα μέσα οικονομικής ενημέρωσης είναι ιδιαίτερα έντονος και η προσφορά εξειδικευμένων στελεχών περιορισμένη.

 

Ο λόγος των μαζικών αποχωρήσεων φημολογείται ότι δεν είναι άλλος από τους χαμηλούς μισθούς που κυριαρχούσαν τα τελευταία χρόνια ακόμη και στο ιδιαίτερα κερδοφόρο capital.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου