Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Από την τηλεόραση στα βιβλιοπωλεία

Η ζωή των πρωταγωνιστών με «έδρα» το Διαφάνι, πριν γίνει το αγαπημένο χωριό των τηλεθεατών, μεταφέρεται σε βιβλίο. Προφανώς το στόρι εξιτάρει προκαταβολικά τους θεατές που παράλληλα είναι και βιβλιοφάγοι. Στο διά ταύτα, το πόνημα με τη σφραγίδα της Μελίνας Τσαμπάνη, σεναριογράφου του σίριαλ, που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης, θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων άμεσα. Στο σωστό timing, με άλλα λόγια. Πάθη, μίση, έρωτες στο Διαφάνι προτού γίνουν τηλεοπτικοί ήρωες οι πρωταγωνιστές είναι ο κεντρικός άξονας του βιβλίου.

 

Πώς ακριβώς θα συμβεί κάτι τέτοιο; Ήδη οι θεατές έχουν πάρει μια ιδέα -μέσω φλασμπάκγια το παρελθόν των ηρώων. Μέσω πρίκουελ, που θ’ αποδοθεί στο χαρτί. Για παράδειγμα, γιατί έφτασε στα άκρα η σχέση Δούκα-Μιλτιάδη, πώς άναψε η σπίθα του έρωτα του δεύτερου με τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη, την αρχή του love story Ελένης-Λάμπρου κ.ά.

 

Για τους infomaniacs, οι πηγές λένε πως το βιβλίο ξεκινά με τη γέννηση της Ελένης και εδώ αξίζει να προσθέσουμε σενάρια που θέλουν το πρίκουελ των «Μελισσών» να γίνεται μίνι σειρά, με πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν. Βέβαια, δεδομένων των «κορωνοσυνθηκών» και του ότι κανείς δεν έχει ιδέα τι θα  συμβεί αύριο, πόσω μάλλον του χρόνου, το πρότζεκτ θα κρατηθεί, όπως φαίνεται, στο συρτάρι. Μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα. Κι έχει ο Θεός

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου