Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Μελέτη μένει στον Alpha αλλά «πολύ αλλιώς»

Η σκληρή διαπραγμάτευση που γίνεται όλο αυτό το διάστημα πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, σε κλειστά γραφεία και αρχικά και με την παρουσία δικηγόρων φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της και η Ελεονώρα Μελέτη με τον Alpha κλείνουν νέα συμφωνία.

 

Οι όροι όμως αυτής της νέας συνθήκης μεταξύ των δύο πλευρών είναι τελείως διαφορετικοί: Η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της φετινής σεζόν αποδέχθηκε την πρόταση του Alpha να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», που ήδη αποτελεί παρελθόν. Στη θέση της προβάλλεται το «Alpha Παντού», ενώ πολύ σύντομα και αυτή η εκπομπή θα σταματήσει και θα τη διαδεχθεί το καινούργιο ενημερωτικό-κοινωνικό μαγκαζίνο «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Από τη νέα χρόνια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «On time», η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στο late night του καναλιού με την εκπομπή «Μεσάνυχτα». Πρόκειται για μια συναινετική συμφωνία, που αποδέχθηκαν τελικά και οι δύο πλευρές. Ο Alpha δεν διακόπτει το συμβόλαιο της Μελέτη και άρα δεν θα καταβάλει την οικονομική ρήτρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ, η Ελεονώρα θα κάνει τη βραδινή εκπομπή, ωστόσο, όπως έλεγαν στην «On time» καλά πληροφορημένες πηγές, αποδέχθηκε τη μείωση μισθού που της προτάθηκε, αφού δεν θα έχει πλέον καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα.

 

Άγνωστο παραμένει αν η φερόμενη νέα συμφωνία έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το καλοκαίρι του 2022, όπως ανέφερε το αρχικό συμβόλαιο ή αν, όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες που μέχρι στιγμής ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο σταθμός επιβεβαιώνουν, συμφώνησαν το συμβόλαιο να λήξει το φετινό καλοκαίρι και να τα ξαναπούν τότε. Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αρχίσει να προετοιμάζει τα «Μεσάνυχτα», αφήνοντας πίσω τη σύντομη παρένθεση της παρουσίας της στην πρωινή ζώνη, που αποδείχθηκε λανθασμένη επιλογή και για την ίδια, αλλά και για το κανάλι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟnTime την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου