Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν…. Στη μουσική εκπομπή του ΑNT1 “Ενώπιος- Ενωπίω” , ο Γιάννης Πάριος υμνεί τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Και δικαίως. Λέει όμως έτσι αυθόρμητος που είναι ο Γιάννης, πως όποιος δεν τραγούδησε Χατζηνάσιο, ή ανόητος υπήρξε ή ατάλαντος ως τραγουδιστής. Ο Γιώργος Νταλάρας αίφνης, δεν έτυχε να ερμηνεύσει Χατζηνάσιο. Και τι να υποθέσεις που να στέκει….

 

Μεγάλη γιορτή σήμερα. Της Αγίας Αικατερίνης. Κατερινιώ το γεράνι πότισε, και γύρε στο δικό μου μαξιλάρι, Κατερινιώ τα καλά σου φόρεσε και αν είμαστε φτωχοί μη σε πειράζει….

 

Πολλές οι Κατερίνες οι τηλεοπτικές. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Κατερίνα Ζάννη, η Κατερίνα Κατωτάκη, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Ζαρείφη, η Κατερίνα Πλατή. Χρόνια πολλά και καλύτερα κυρίες μου….

 

Πολλοί μας έκλεψαν τη δουλειά, λίγοι έμειναν ως το τέλος. Είναι σκληρό το τηλεοπτικό μάγκες. Ας πούμε ο Γιώργος Λιάγκας. Πλήθος οι πληροφορίες, τα παλιά χρόνια. Έτσι κάνω και γω την έξυπνη. Τώρα την πάσα πήρε ο Νίκος Μουτσινάς- αυτό έχει μέλλον- και έτσι μας πάσαρε το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του ΣΚΑΪ, τον Χάρη και την Αντελίνα. Με το καλό στα Σαββατοκύριακα και βλέπουμε….

 

Τι κάνει ο άνθρωπος για να αποκτήσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παραπονιέται δημόσια από την εκπομπή του σε άλλο παρουσιαστή και εκείνος από ντροπή τι να κάνει στέλνει ένα δέντρο. Γιώργο δεν θα θυμάσαι φαίνεται ότι μου είχες υποσχεθεί πρόπερσι ότι θα μου στείλεις φωτάκια για να στολίσω το δέντρο. Μπράβο ρε Γιώργο, μπράβο. Για αυτό είσαι χωρίς μαλλί…..

 

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Θοδωρής Αθερίδης θα συναντηθούν στον αέρα του διαδικτύου μέσα από το επίσημο account του MEGA, το @megatvcom, προσφέροντας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 19:30, ένα ιδιαίτερο Instagram LIVE στους θαυμαστές τους. ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Αντώνης Ρέμος συναντιούνται διαδικτυακά, μιλούν για όλα, συζητούν για τις ανησυχίες τους, ενώ αποκαλύπτουν και τις εκπλήξεις που ο καθένας ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του MEGA.

 

Ο Αντώνης Ρέμος, τραγουδά ζωντανά για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Όταν σε ρωτήσανε» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη. Ακόμα, ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτει τα τηλεοπτικά του σχέδια, πριν από την πρεμιέρα του νέου βραδινού talk show «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» που θα παρουσιάζει στο MEGA».

 

Είναι φανερό ότι κάθε επεισόδιο των ‘ Άγριων μελισσών ‘ μας αφήνουν με απορίες που δε θα μας τις λύσουν ποτέ οι σεναριογράφοι διότι έχουν το χαβά τους, δηλαδή το έργο. Εγω όμως ρωτώ: Η Χριστίνα έφτασε Ιταλία;, εκείνη την εποχή στο Παρίσι δε βάζαν μάτια (μόνο τα βγάζανε;), η Μυρσίνη με ποιόν θα πάει στις ελιές; Ο Μιλτιάδης θα γίνει καλά η θα αρρωστήσουμε εμείς από την κλεισούρα; Και τέλος πάντων η Δόμνα είναι και αυτή ξαδέλφη του Κωσταντή, όπως η Πηνελόπη του Μελέτη;

 

Το «House of Fame», απόγονος του “ fame story’ είναι προ των πυλών στον ΣΚΑΪ και η φήμες για την παρουσίαση και την επιτροπή του ριάλιτι δίνουν και παίρνουν αλλά εμένα άλλο με απασχολεί. Φέτος είναι η πιο κακιά χρονιά σε φωνές στο Voice. Μέτριες. Και το παρακολουθώ κάθε Κυριακή ελπίζοντας ΣΤΗ φωνή. Που δεν έχει φανεί ακόμα. Δεν φτάνει αυτό με τόση κλεισούρα πρέπει να έχουμε και ακαδημία τραγουδιού; Κάντε και ένα Πανεπιστήμιο να μας αποτελειώσετε….

 

Το “Masked Singer”, θα βγει στον αέρα είτε τώρα, είτε στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου. Ο Νίκος Μουτσινάς, θα είναι κριτής στο “Masked Singer” και θέλει για παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα. Εμείς γιατί να μπούμε ανάμεσά τους;

 

Την ίδια ώρα, στις τελικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο συνθέτης Φοίβος για να κάτσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες της επιτροπής ενώ σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου βρίσκονται η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίνο. Νομίζω και ο Αλ Μπάνο….

 

Το ΟΚ περνάει στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη, εξ ου και όλοι είναι τόσο ευτυχείς. Ο δραστήριος επιχειρηματίας, απλώνεται και δραστηριοποιείται και σε άλλους χώρους πλην των τηλεοπτικών παραγωγών καθώς εκτός από περιοδικό έχει και σάιτ και ακούγεται ότι θα αγοράσει και άλλο. Να κινείται το χρήμα, να δουλεύουν οι άνθρωποι….

 

Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ – Κάθαρσης», του Σωτήρη Τσαφούλια, θα αρχίσει στις 11 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος κύκλος «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» προβλήθηκε αρχικά από την Cosmote TV και στη συνέχεια από το Star. Το κόστος ανήλθε στα 856.150 ευρώ, δηλαδή 107.018,75 ανά επεισόδιο. Ωραία και ακριβή παραγωγή…

 

Θα ξαναβγεί τα μεσάνυχτα η Ελεονώρα Μελέτη. Και ναι απάντησε και θα μου τηλεφωνήσει. Το λέω δημοσίως ΚΑΙ για να την εκθέσω. Πάρε καλέ ένα τηλέφωνο, τι κοστίζει;

 

Καμία ανατροπή δεν έγινε με την Κάτια Ζυγουλη. Αμάν πια ότι θέλει γράφει και λέει ο καθένας. Παράταση έξι επεισοδίων πήρε η σειρά για να κλείσει ομαλά και όχι με την βελόνα σε καμιά φούστα. Ηρεμήστε….

 

Σας αφήνω τώρα γιατί αρχίζει η γυμναστική στο ‘ Πάμε Δανάη’. Θα γίνω που θα γίνω 100 κιλά, ας είμαι γυμνασμένη τουλάχιστον…..

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου