Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

H κόρη του ∆ημήτρη Ρίζου θριαμβεύει με την μπάντα της

H κόρη του δημοσιογράφου Δημήτρη Ρίζου, Δήμητρα, κάνει τη δική της καριέρα στο χώρο της μουσικής, στην Ελλάδα, αλλά και στο Λονδίνο, όπου έκανε και σχετικές σπουδές. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, λόγω COVID. H ταλαντούχα Δήμητρα ως Dimmy έχει κάνει μαζί με τον Βad Heart τη δική της μπάντα.  H Dimmy και ο Βad Heart γνωρίστηκαν στο Λονδίνο το χειμώνα του 2018 και η αγάπη τους για τη μουσική και τη δημιουργία τους ένωσε.

 

Αποτέλεσμα αυτής της ένωσης είναι η μπάντα Dimmy And The Bad Heart. Aυτόν το λίγο καιρό της συνύπαρξής τους έχουν καταφέρει να απασχολήσουν τα ξένα και ελληνικά ραδιόφωνα, κυρίως με
την κυκλοφορία του τραγουδιού τους «Too Weird To Live Too Rare To Die», από το EP «Afterglow» που κατάφερε να φτάσει στο #1 στο ελληνικό iTunes. Τα τραγούδια τους βρέθηκαν να πλαισιώνουν σκηνές από τη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά», ενώ βρεθήκαν σε κεντρική σκηνή του BBC στο Λονδίνο παρουσιάζοντας τη δουλειά τους. Τα δύο αυτά χρόνια έχουν κάνει lives σε πολλά γνωστά alternative bars του Λονδίνου.

 

Αν και ο COVID-19 τους ανάγκασε να επιστρέψουν στην Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα, οι Dimmy And The Bad Heart δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν. Η πιο πρόσφατη δουλειά
τους είναι η συνεργασία τους με τον υπερταλαντούχο σχεδιαστή μόδας Γιάννη Λάσκο. Το «White Lies» των Dimmy And The Bad Heart είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για την καινούρια συλλογή του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου «Back To Blanche vol. II 2020».

 

Το βιντεοκλίπ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Dimmy And The Bad Heart έχει σκηνοθετήσει ο κορυφαίος Φώτης Φωτόπουλος και το art direction έχει αναλάβει ο ίδιος ο Γιάννης Λάσκος, ο οποίος επίσης ανέλαβε το styling με κυρίως δικές του δημιουργίες. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιντεοκλίπ τους, ανακοίνωσαν την επερχόμενη μουσική κυκλοφορία τους, με τίτλο «For You». Το καινούριο τους κομμάτι θα κυκλοφορήσει στις 29/11 και τη σύνθεση υπογράφουν οι ίδιοι. Την παραγωγή ανέλαβαν ο Bad Heart σε συνεργασία με τον κορυφαίο στην Ελλάδα μουσικό παραγωγό Brett Beats.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου