Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τα «καρφιά» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για παρουσιαστές και «Φάρμα»

Από τη ραδιοφωνική του εκπομπή απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το αν τελικά του έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσει τη «Φάρμα», ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του και στους ηθοποιούς καθώς και youtubers που αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή.

 

«Και να παρουσίαζα τη “Φάρμα”, δεν θα το έλεγα» ανέφερε αρχικά, συνεχίζοντας προς τους ραδιοφωνικούς του συνεργάτες: «Δεν ξέρεις ότι οι youtubers τώρα έχουν γίνει παρουσιαστές; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη “Φάρμα”. Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τι σημασία
έχει αυτό; Πρέπει λίγο να καταλάβουν όλοι ότι η τηλεόραση -είναι και ηθοποιοί που βγήκαν επίσης πάρα πολλοί τον τελευταίο καιρό, όχι ότι δεν είχε, πάντα είχε, που έγιναν παρουσιαστές- ότι είναι ένα άλλο πράγμα.

 

Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Πρέπει να είσαι τηλεπαρουσιαστής και μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν και το έκαναν αυτό το επάγγελμα, όπως μπόρεσαν κάποιοι άλλοι να είναι ηθοποιοί, κάποιοι άλλοι μπόρεσαν να είναι τραγουδιστές. Καμία σχέση δεν έχει η τηλεόραση με τοyoutube, ούτε με την ηθοποιία ούτε με το τραγούδι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου