Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο μικρός Σέργιος χάνεται απ’ το σπίτι

Το πρώτο σπόιλερ αναφέρει πως μετά την αποφυλάκισή της, η Ελένη προκαλεί αναστάτωση σε όλους στο Διαφάνι. Ο Δούκας την επισκέπτεται μαζί με τον Μελέτη και της δίνει τελεσίγραφο μερικών ωρών για να φύγει από το χωριό. Την απειλούν, αλλά εκείνη αρνείται να φύγει. Ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι πολλά δεν γνωρίζει για τα όσα έχουν συμβεί μέσα στη φυλακή με τον Βόσκαρη. Ο μικρός Σέργιος, που φοβάται τη θεία του, εξαφανίζεται και οι Σεβαστοί
κατηγορούν και πάλι την Ελένη.

 

Το δεύτερο σπόιλερ έχει πάλι επίκεντρο το μικρό. Συγκεκριμένα, η διαρροή υποστηρίζει πως η Ασημίνα θα καταντήσει να είναι αλκοολική. Ο εθισμός θα την οδηγήσει σε μπελάδες, ενώ η αδελφή της, Δρόσω, θα είναι αποφασισμένη να της πάρει το παιδί, το μικρό Σέργιο, για τον οποίο οι δύο αδελφές θα βρεθούν, για δεύτερη φορά, απέναντι.

 

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα θα έρθει κοντά με το νοικάρη της, τον Μπάμπη. Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο θα περάσει μεγάλη κρίση και η Ασημίνα νιώθοντας αδύναμη να χειριστεί κάποιες καταστάσεις, θα βρει παρηγοριά στο
ποτό. Με ένα μπουκάλι το οποίο έχει αφήσει ο Μπάμπης στο πατρικό της, σιγά σιγά η Ασημίνα θα αρχίσει να εθίζεται στο ποτό και θα περάσει δύσκολα όταν θα εμφανιστεί η Δρόσω στο Διαφάνι για να ζήσει μόνιμα. Η Δρόσω πια θα είναι μία δυναμική γυναίκα και θα προσπαθήσει να πάρει από την Ασημίνα το γιο της, τον Σέργιο.

 

Η Δρόσω θα συναντήσει το γιο της, ο οποίος θα την αποκαλεί «θεία Δρόσω», καθώς γνωρίζει για μάνα του την Ασημίνα και… θα βάλει σκοπό της ζωής της να διεκδικήσει το παιδί από την αδελφή της. Μήπως λοιπόν η ξαφνική εξαφάνιση του παιδιού οφείλεται σε κάποια ενέργεια της πραγματικής του μητέρας; Θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 17 Νοέμβρη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου