Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ελένη Δήμου: «Το 90% των ανθρώπων της τέχνης υποφέρει»

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο των καλλιτεχνών με το lockdown. «Αυτή τη χρονιά, το 2020, είναι σαν να μην το ζήσαμε. Είμαστε αόρατοι για πολλούς ανθρώπους. Και για το κράτος και για την Πολιτεία. Ευτυχώς που έχω μια ισορροπημένη προσωπική ζωή και όλο αυτό το πρόβλημα περνάει λιγότερο ανώδυνα σε σχέση με άλλους συνεργάτες καλλιτέχνες, ηθοποιούς κ.λπ.».

 

Όσον αφορά στα οικονομικά, η ίδια δεν πήρε το επίδομα και μιλάει για την άθλια κατάσταση που ζουν οι καλλιτέχνες. «Οικονομικά το 90% των ανθρώπων της τέχνης βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Δεν ξέρω πόσοι πήραν τα επιδόματα, εγώ δεν ανήκω εκεί, δεν μου έδωσε το κράτος, αλλά μπορεί να ζήσει κάποιος άνθρωπος επί σειρά μηνών με οικογένεια με 800 ευρώ;».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πολλοί γνωστοί της σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη νόσησαν: «Ένα ζευγάρι φίλων στη Θεσσαλονίκη μαζί με το παιδάκι τους, 3 ετών, έπαθαν κορωνοϊό. Το πέρασαν στο σπίτι με καραντίνα και μου το περιέγραψε ως μια πολύ σοβαρή γρίπη. Επίσης ο καρδιολόγος μας και η γυναίκα του το πέρασαν και αυτοί ως μια σοβαρή γρίπη».

 

Η σπουδαία τραγουδίστρια μάλιστα δεν κρύβει την αγωνία της για το σύζυγό της, Άκη, καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Φοβάμαι γιατί ο άνδρας μου έχει πρόβλημα με την καρδιά του, έκανε πέντε μπαλονάκια και προσέχω πάρα πολύ»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου