Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Με πτυχίο πιλότου η ωραία Ιζαμπέλα

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2003 και από τότε μέχρι σήμερα μετρά συμμετοχές σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές, όπως οι «10η Εντολή», «Ήρθε κι έδεσε», «Κάρμα», «Τατουάζ» κ.ά. Την τελευταία φορά που την είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν το 2019 σε ένα επεισόδιο του «Ου φονεύσεις». Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, έχει ξεκινήσει τα ταξίδια και μιλάει για την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό της, εξηγεί νπώς πέτυχε το στόχο της, ενώ αποκαλύπτει τον τρόπο που καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια.

Η γνωστή ηθοποιός ήθελε από μικρή να γίνει πιλότος και όταν βρήκε την ευκαιρία, ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι. Έτσι, επέστρεψε στα θρανία και ξεκίνησε σπουδές. Για να γίνει κανείς πιλότος χρειάζονται άρτιες γνώσεις του αντικειμένου τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο και κατ’ επέκταση πολύς χρόνος. Σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχεται ότι η κρίση στάθηκε αφορμή για να πάρει αυτή την απόφαση, καθώς πριν πετούσε ερασιτεχνικά.

 

«Εγώ χρόνια τώρα πετούσα ερασιτεχνικά και μέσα στην κρίση αποφάσισα να το δω επαγγελματικά. Και έτσι το ξεκίνησα. Για να γίνεις πιλότος πρέπει να το σπουδάσεις. Θέλει αφοσίωση και κόπο. Χρειάστηκα 2,5 χρόνια έντονου διαβάσματος και θυσιών. Είναι ένας νέος κόσμος για μένα, πάρα πολύ ενδιαφέρων, σύνθετος, περίπλοκος και μαγευτικός ταυτόχρονα. Θέλει υπομονή και πάθος. Για μένα αυτά είναι απαραίτητα συστατικά», ανέφερε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

 

Όσον αφορά στο πρώτο ταξίδι που έκανε, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα είπε: «Έχω ξεκινήσει τα ταξίδια! Το πρώτο που έκανα ήταν Αθήνα – Κέρκυρα. Κατάγομαι από την Κέρκυρα, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι συμβολικό αυτό. Πετάω επαγγελματικά από τις αρχές του 2020». Οι πτήσεις είναι ένας από τους κλάδους που επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο η γνωστή ηθοποιός εργαζόταν συνεχώς το προηγούμενο διάστημα και τώρα ζήτησε μια μικρή άδεια για να ξεκουραστεί.

 

Προς το παρόν πετάει εντός ελληνικών συνόρων και δεν την ενδιαφέρει το αν θα βγει στο εξωτερικό, καθώς είναι ευγνώμων για όσα έχει πετύχει. «Προς το παρόν πετάω εντός συνόρων και είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι εκεί που είμαι. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Όλα αυτά θα τα φέρει ο καιρός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου