Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επιστρέφει στο «My Style Rocks» η Queen Dina

Θα συγκατοικήσουν Κατερίνα Στικούδη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστω και προσωρινά… στο «My Style Rocks» που οδεύει προς το φινάλε και τα τελευταία γυρίσματα πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς υπό το φόβο ενός νέου, αυστηρότερου lockdown. Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο αυτόματα θα σημάνει τη διακοπή των γυρισμάτων σειρών και τηλεοπτικών εκπομπών.

 

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί όλος ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μόδας με εξαίρεση τον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 20 Δεκεμβρίου και θα αναδείξει το φετινό νικητή ή νικήτρια (που είναι και το πιθανότερο) του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Την τελευταία εβδομάδα, στο στούντιο μαζί με τους τρεις κριτές Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά, θα υπάρχει και ένας τέταρτος γκεστ κριτής. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα επεισόδια αυτά θα δούμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ως γνωστόν παρουσίασε το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

 

Η Queen Dina παραδοσιακά διατηρούσε καλές επαφές με την παραγωγό εταιρία Acun Medya, αλλά και προσωπικά με τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι. Έτσι πριν από λίγες μέρες το τηλέφωνό της χτύπησε και δέχθηκε πρόταση για να κάτσει για λίγο στην καρέκλα της επιτροπής. Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν αναθερμανθεί οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον Ατζούν και δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε άλλο πρόγραμμα λίαν συντόμως.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου