Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Βαγγέλης Κονιτόπουλος:«∆εν φοβάμαι τον ιό, φοβάμαι όμως τα… πρόστιμα»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Μετράει στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού τουλάχιστον 56 χρόνια γι’ αυτό θεωρείται ο «βασιλιάς των νησιώτικων». Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ανέφερε στην «ON time»: «Η αλήθεια είναι ότι εμάς τους μουσικούς -και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της παραδοσιακής, αλλά και της λαϊκής- μας έχουν σε καραντίνα από τις αρχές Μαρτίου. Μετράμε ήδη 8 μήνες και συνεχίζουμε. Ας αναλογιστούμε πώς ζούμε και περισσότερο οι μουσικοί και όλα τα άλλα τα επαγγέλματα γύρω από εμάς, τα οποία είναι παρά πολλά.

 

Το χειρότερο είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν πήραμε τίποτα από αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση σαν βοήθεια, καλούμαστε να πληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις στο κράτος. Και φυσικά είναι αδύνατον. Κανείς δεν θα κόψει το φαγητό από τα παιδιά του για να το δώσει στο κράτος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ναι μεν υπάρχει
κορωνοϊός, αλλά έχουμε ένα ποντίκι που το παρουσιάζουν σαν ελέφαντα».

 

Σε ερώτησή μας πώς μπορεί να λέει κάτι τέτοιο, ενώ έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι, μας απάντησε: «Όσο για αυτούς που πεθαίνουν, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας έχει αναγνωρίσει ότι το 95% που πεθαίνουν έχουν πάρα πολλά νοσήματα, που για μένα, επειδή πιστεύω στο “ό,τι γράφει δεν ξεγράφει”, έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν, θα πέθαιναν την ίδια στιγμή και ώρα, ακόμη και να μην υπήρχε ο κορωνοϊός».

 

Ο ίδιος το μόνο που φοβάται είναι τα πρόστιμα: «Εγώ δεν φοβάμαι τον κορωνοϊο, φοβάμαι τα πρόστιμα. Δεν φοράω μάσκα γιατί δεν το πιστεύω. Μπορεί να έχω περάσει κορωνοϊό και να μην το ξέρω».

Στη συνέχεια του εξηγήσαμε ότι με αυτές τις δηλώσεις πολλοί θα πουν πως ο Κονιτόπουλος είναι «ψεκασμένος» και μας απάντησε: «Δεν πιστεύω και δεν δίνω σημασία στις ταμπέλες. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ταμπέλες διχάζουν τον κόσμο, δεν τον ενώνουν. Και εγώ είμαι 100% κατά του διχασμού».

Τέλος, η κουβέντα μας πήγε στα παιδιά του και αν φοβάται μήπως αυτά κολλήσουν τον ιό και μας απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Όχι, γιατί τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν, το έχει παραδεχτεί όλος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου