Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τρέχουν για «My Style Rocks» και «8 λέξεις» τώρα στον ΣΚΑΪ

Πέρυσι το «My Style Rocks» δεν είχε καταφέρει να ολοκληρωθεί, ενώ και η καθημερινή δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» διακόπηκε μέσα στην άνοιξη, όταν ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια και στη συνέχεια δεν επέστρεψε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κάνοντας επανεκκίνηση στην έναρξη της φετινής σεζόν στις αρχές Σεπτέμβρη.

 

Δεδομένου ότι το «Big Brother» είναι ριάλιτι εγκλεισμού και δεν έχει πρόβλημα η υλοποίηση της παραγωγής του, το
βλέμμα τώρα στελεχών του ΣΚΑΪ αλλά και παραγωγών της Make it Productions του Ανδρέα Γεωργίου και της Acun Medya στρέφεται σε «8 λέξεις» και «My Style Rocks». Μια καθολική καραντίνα με απαγορεύσεις ταξιδιών θα σήμαινε και τη διακοπή των γυρισμάτων της δραματικής σειράς που καλύπτει εβδομαδιαίως 8 ώρες στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Και αυτό γιατί πολλοί ηθοποιοί ταξιδεύουν κάποιες ημέρες της εβδομάδας για γυρίσματα στην Κύπρο και στη συνέχεια επιστρέφουν στην Ελλάδα. Αν και υπάρχει στοκ επεισοδίων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, τα γυρίσματα του σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου έχουν γκρουπαριστεί και εντατικοποιηθεί προκειμένου να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να υπάρχει το περιθώριο μιας διακοπής στο μέλλον εάν χρειαστεί.

 

Όμως και στο «My Style Rocks», την παραγωγή του οποίου έχει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, γίνονται γυρίσματα με διπλοβάρδιες προκειμένου, ιδανικά, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τα επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι και το τέλος της χρονιάς οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας με ένα λαμπερό γκαλά.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου