Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μέγκι Ντρίο: «Έχω βιώσει σωματική βία σε σχέση»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Μέγκι Ντρίο δεν έχει κρύψει ποτέ τα προβλήματα που έχει περάσει στη ζωή της. Σε μια εξομολόγηση στην εφημερίδα «ΟΝ time», θέλοντας να περάσει το μήνυμα κατά της βίας των γυναικών, μας εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε σε σχέση της στο παρελθόν, στην οποία εκτός από ψυχολογική βία δέχτηκε και σωματική. «Έχω βιώσει ψυχολογική βία.

 

Υπήρξα σε μια σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και
για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε πολλά προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μη φεύγω και να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες. Τρόμαξα να χωρίσω, γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις.

 

Ήμουν μόλις 19 ετών, εκείνος ήταν 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, φοβόμουν και είχε πιο πολλή δύναμη από μένα. Εγώ ήμουν ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερα». Το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τον εκρηκτικό της χαρακτήρα στο «Greece’s Next Top Model», μίλησε και για τη στήριξη που είχε από την οικογένειά της.

 

«Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βίας είναι να μη φοβούνται και να έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου που με έστειλε Ιταλία ένα μήνα για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του τότε. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου