Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νεσχάν Μουλαζίμ:«Το μυαλό μου είναι κολλημένο στους δικούς μου στη Σμύρνη»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η μελαχρινή καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ μιλάει πρώτη φορά στην «ON time» για το σεισμό στη Σάμο αλλά και στην Τουρκία: «Μόλις αισθάνθηκα το κούνημα του σεισμού από τη Σάμο στην Αθήνα, αισθάνθηκα ότι διήρκεσε ένα λεπτό. Αμέσως έβαλα μάσκα και βγήκα έξω με το σκύλο μου». «Πήρα την αδελφή μου που ζει στη Σμύρνη χωρίς να ξέρω κάτι και της είπα αν ακούσουν για το σεισμό στην Ελλάδα να ξέρουν ότι είμαι καλά.

 

Εκείνη την ώρα η αδελφή μου, η Νεϊλάν, ούρλιαζε και έτρεχε για να κατέβει από την πολυκατοικία. Πρώτη φορά την άκουσα έτσι. Στη Σμύρνη γίνονται συνέχεια σεισμοί και έχουμε συνηθίσει, όμως η αδελφή μου μου είπε ότι κάτι
τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Έκλαιγε και τρέχανε στους δρόμους και προσπαθούσαν να βρουν μέρος να σταθούν χωρίς κτίρια.

 

Εκείνη την ώρα κόπηκε και η γραμμή. Πήρα αμέσως τον μπαμπά μου που μένει στη Σμύρνη, σε μια άλλη περιοχή που λέγεται Κορδελιό, και ο μπαμπάς μου μου είπε “είμαι 77 ετών, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο”. Ο πατέρας μου πρώτη φορά φοβήθηκε. Αγχώθηκα για τους γονείς μου. Τελικά ξαναμπήκαν στα σπίτια τους. Το μυαλό μου είναι εκεί γιατί η αδελφή μου με παίρνει συνέχεια και μου λέει ότι κάνει μετασεισμούς. Λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια που “έφυγαν” στη Σάμο» προσθέτει η Νεσχάν.

 

Τα σπίτια τους δεν έπαθαν κάτι όπως λέει η ίδια, αν και ήταν δίπλα στα συντρίμμια. «Από τα σπίτια που έγινε η μεγάλη ζημιά, δυο στενά πιο κάτω μένει η αδελφή μου με τη μαμά μου. Στα δικά μας σπίτια δεν έγινε ζημιά, όμως
μέχρι να έρθουν οι μηχανικοί και να ελέγξουν τα κτίρια κοιμήθηκαν στα αυτοκίνητα».

 

Ωστόσο, η αδελφή της έχασε μια καλή της φίλη, όπως αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο: «Μια φίλη της αδελφής μου
δεν έζησε. Την έψαχναν, αλλά δεν τη βρήκαν ποτέ».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου