Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η «βόμβα» του εκβιασμού στο Διαφάνι

Ο Κοινοτάρχης Τόλιας, όταν ο Βόσκαρης του ζητήσει να αρραβωνιαστεί την κόρη του, Σοφούλα, θα αντιδράσει. Όμως εκείνος θα τον καταφέρει με απειλές να συναινέσει σε αυτόν ο γάμο, ενώ η Σοφούλα νομίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Όταν θα σκάσει η είδηση σαν βόμβα στο χωριό, η Ελένη θα καταλάβει ότι ο Βόσκαρης κάτι άλλο έχει στο νου του.

 

Έτσι θα προσπαθήσει να συνετίσει τη Σοφούλα, ενώ θα πάει να βρει και τον Βόσκαρη για να του ζητήσει να σταματήσει να παίζει με την κοπέλα. Εκείνος όμως θα καταφέρει να «τυλίξει» και την Ελένη, όχι με τις ψευτιές του,
αλλά με απειλές τόσο για εκείνη όσο και για τη ζωή της Σοφούλας.

 

Θα θυμίσει στην Ελένη πόσο εύκολα την άφησε έγκυο και πως της έκανε έκτρωση χωρίς τη θέλησή της. Έτσι η Ελένη θα κάνει πίσω. Η όμορφη Σοφούλα θα γίνει πειθήνιο όργανο στα χέρια του Βόσκαρη που θέλει να διαλύσει μέχρι και τον Τόλια. Όταν μάλιστα εκείνος καταφέρει με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού να γίνει διοικητής στο Διαφάνι, η Σοφούλα ονειρεύεται ότι θα γίνει η πρώτη κυρία του χωριού. Ο Βόσκαρης δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα, απειλεί όποιον ή όποια βρεθεί στο δρόμο του και προχωράει σε ένα γάμο που θα κάνει άνω-κάτω το χωριό.

 

Μόνο που έχει… ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον «πολεμήσει» με τα ίδια του τα μυστικά…

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου