Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο αρραβώνας του Βόσκαρη τινάζει στον αέρα το ∆ιαφάνι

Της Σίσσυς Μενεγάτου

 

Αυτήν τη φορά θα οργανώσει άλλο ένα σχέδιο για να βάλει στο χέρι ολόκληρο το χωριό, μαζί με την Ελένη (Μαρία Κίτσου). Με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), μπαίνει στη Χωροφυλακή και είναι αποφασισμένος να γίνει διοικητής στο Διαφάνι, βγάζοντας από τη μέση το συμπαθή ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη (Γιώργος Σουξές), αλλά και τον εγγονό του Νέστορα (Παύλος Ορκόπουλος), το νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη (Νίκος Λεκάκης), ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου).

 

Το επόμενο θύμα

 

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια (Χρήστος Πλαΐνης), αν και κορίτσι του χωριού, είναι λίγο «πεταχτούλα» καθώς και με τον Λάμπρο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) ήταν ερωτευμένη και στον Άγγελο έδινε υποσχέσεις. Αν και θέλει να ζήσει τον έρωτα, είναι άβγαλτη. Από την άλλη, επιθυμεί και να ξεχάσει τον Λάμπρο που συνεχίζει να αγαπάει την Ελένη, αλλά και να αποκτήσει δύναμη.

 

Έτσι, όταν ο ισχυρός και έμπειρος Μάνος Βόσκαρης της… ρίχνει τα ερωτικά του δίχτυα, τα μυαλά της παίρνουν αέρα. Νομίζει ότι τον έχει τρελάνει, αν και αυτός άλλα έχει στο νου του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό μέσω
του κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή!

 

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, αλλά ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου