Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Παύλος Χαϊκάλης: «Είµαι µε το περίστροφο στο κεφάλι»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης, που προετοιμαζόταν για την έναρξη της παράστασης «Μένουμε μαζί» στο θέατρο «Γκλόρια» μαζί με τη Μαρίνα Ψάλτη, μιλάει πρώτη φορά στην «ΟΝ time» για το κλείσιμο των θεάτρων, την οικονομική του κατάσταση και τους υπόλοιπους κλάδους.

 

«Τι να σου πω για τα θέατρα; Είναι ένα παιχνίδι στημένο, το οποίο χτυπάει τους πάντες και τα πάντα. Δεν είναι να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Έχουμε βγει όλοι και λένε μ@λ@κίες και κάνουν διάφορα πράγματα. Είμαι σε μια άρνηση γιατί δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας». Σε ερώτησή μας για το αν ήταν άδικη η απόφαση για τα θέατρα, μας απάντησε: «Όταν έχεις το καρπούζι, το πεπόνι, τα πιάτα, τι να πούμε; Αποφασίζουμε και διατάζουμε. Έτσι είναι, τελείωσε. Πώς θα ζήσει ένας κόσμος και ένας κλάδος που είναι σε ανεργία; Το ξέρει κανένας; Όχι. Τι να του πω εγώ του καθενός; Δημοκρατία έχουμε, αποφασίζει ό,τι θέλει και κάνει». Όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση, μας είπε: «Όπως όλος ο κόσμος. Με το περίστροφο στο κεφάλι. Και δεν είμαι εγώ, είναι ένας κλάδος ολόκληρος. Κλάδοι ολόκληροι. Αλλά νοιάζεται κανένας; Φροντίζει κανένας; Όχι. Αν φροντίζανε για το δεύτερο κύμα, θα είχαν φτιάξει τα πάντα, θα τα είχαν προφυλάξει. Παίζονται παιχνίδια από πίσω. Είναι ένα παιχνίδι ολόκληρο στημένο».

 

«Μένουμε μαζί»

 

Το θεατρικό που είχε προγραμματιστεί να ανέβει στο θέατρο «Γκλόρια» πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, βγαλμένη από τη ζωή και ιδιαίτερα επίκαιρη. Ο γνωστός συγγραφέας Πίτερ Κουίλτερ στις 8 εβδομάδες που διήρκεσε το lockdown εξαιτίας της πανδημίας, εγκλωβισμένος στο σπίτι του, έγραψε το νέο του έργο «Μένουμε μαζί». Ένα έργο με άμεση αναφορά στα θέματα της παράξενης εποχής που ζήσαμε. Που μπορεί και να ξαναζήσουμε. Το έργο θα ανέβαινε σε παγκόσμια πρώτη στο θέατρο «Γκλόρια», σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη Μαρίνα Ψάλτη. Ένα ζευγάρι τόσο αταίριαστο, αλλά και τόσο ταιριαστό. Αξιαγάπητοι και αναγνωρίσιμοι ήρωες σαν κι αυτούς που συναντάμε καθημερινά γύρω μας.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου