Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Όλη η αλήθεια για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Η Μάρθα Καραγιάννη μίλησε χθες στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για ραγδαία επιδείνωση της υγείας της.

Με το χιούμορ που πάντα τη χαρακτήριζε, η Μάρθα Καραγιάννη αναρωτήθηκε: «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες;». Παίρνοντας το λόγο, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι πριν από ελάχιστο καιρό η ίδια και η γνωστή ηθοποιός συνέφαγαν σε εστιατόριο κοινού φίλου τους στο Κολωνάκι και η όρεξη της ηθοποιού ήταν άριστη. Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε η συγκάτοικος και καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία ήταν απολύτως καθησυχαστική σε σχέση με την υγεία της ηθοποιού: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορωνοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν» και έκανε έκκληση να κατέβουν όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ηθοποιός δεν είναι καλά στην υγεία της. Η όλη ιστορία για την κατάσταση της υγείας της γνωστής ηθοποιού ξεκίνησε από μια δημοσίευση που έκανε στο blog του ο Νίκος Μουρατίδης με τίτλο: «Η Μάρθα δεν είναι καλά», όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί. Από την αρχή της χρονιάς (αυτό το καταραμένο 2020) είχε προβλήματα.

 

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Μάρθα Καραγιάννη, μια γυναίκα με ταλέντο, τεράστια καριέρα και μεγάλη καρδιά, μπαινόβγαινε συνέχεια στα νοσοκομεία… Στα μέσα Φεβρουαρίου μπήκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή και έκανε επέμβαση. Τον Μάρτιο πάλι στο νοσοκομείο για ένα ακόμα χειρουργείο, αλλά ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια και η επέμβαση έγινε στις 2 Ιουνίου. Τότε μάλιστα η επιστήθια φίλη και συγκάτοικός της, η κυρία Ντόρα Δούμα είχε πει: “Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ”. «Τα νέα όμως που έμαθα από έμπιστο πρόσωπο του κύκλου της είναι πως τώρα η υγεία της έχει επιδεινωθεί. Βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν. Όλα τα φαγητά της τα έχουν περασμένα στο μπλέντερ… Μια προσευχή και θετικές σκέψεις θα είναι πάντα μαζί της απ’ όλους μας. Και μια ευχή: Γρήγορα να ξανασταθεί στα πόδια της» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.

 

«Διαψεύστε αμέσως»

 

Το δημοσίευμα αυτό χαρακτήρισε αναληθές (όσον αφορά στην επιδείνωση της υγείας της) η συγκάτοικος της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, η οποία, όπως είπε, επικοινώνησε με τον Νίκο Μουρατίδη για να του ζητήσει να κατεβάσει την ανάρτηση και, όπως είπε, αυτός της έκλεισε το τηλέφωνο. Κάτι όμως που διαψεύδει ο ίδιος, με νέα ανάρτησή του στο blog του, όπου αναφέρει: «Διαψεύστε αμέσως… Η κ. Ντόρα Δούμα με πήρε τηλέφωνο σε έξαλλη κατάσταση, πάρα πολύ συγχυσμένη να μου  ζητήσει να διαψεύσω αυτά που έγραψα για την υγεία της αγαπημένης μας Μάρθας Καραγιάννη. Της είπα ότι εκείνη πρέπει να διαψεύσει και εγώ με την σειρά μου θα δημοσιεύσω την διάψευση για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δεν φάνηκε να καταλαβαίνει. Μέσα στην ταραχή της, με αγενέστατο τρόπο και με ύβρεις προς αυτούς που μου μετέφεραν την είδηση για την υγεία της Μάρθας, δεν θέλησε να καταλάβει πως λειτουργεί το όλο πράγμα. 1. Γράφεται κάτι ανακριβές / 2. Το διαψεύδουμε επισήμως / 3. Γίνεται η διόρθωση. Έτσι γίνεται σε περιπτώσεις σαν κι αυτές.

 

Η κ. Ντόρα Δούμα, που συστήνεται ως συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη – μου είπε σχεδόν ουρλιάζοντας – ότι το άρθρο μου είναι κατάπτυστο. – Γιατί είναι κατάπτυστο; Επειδή γράφω πως αγαπάμε την Μάρθα και πως προσευχόμαστε να γίνει καλά;

 

– Ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες; – Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις πηγές μου. – Να τα σβήσετε αμέσως, δεν συμβαίνει τίποτα, η Μάρθα είναι μια χαρά, αλλιώς θα έχετε πρόβλημα. – Πολύ ωραία. Θέλετε να μου πείτε τι συμβαίνει ακριβώς, μιας και εσείς είστε άνθρωπος του σπιτιού, για να γράψω; -Όχι να το σβήσετε αμέσως γιατί αλλιώς θα έχετε πρόβλημα. -Εντάξει λοιπόν, θα γράψω ότι μου τηλεφωνήσατε, μου είπατε ότι όλα είναι μια χαρά και ότι διαψεύδετε τις φήμες περί της υγείας της Μάρθας. -Όχι να μην γράψετε τίποτα… σβήστε το αμέσως.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου