Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μια Σταρ Ελλάς στην αγκαλιά του βασιλιά των τσιγγάνων

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η ξανθιά καλλονή Διονυσία Κουκίου, που το 2008 στέφθηκε Σταρ Ελλάς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΟΝ time», είναι ζευγάρι με το γοητευτικό Μάρκο Βιλανάκη.

Το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Λάρισα, γνωστος και ως «βασιλιάς των τσιγγάνων» είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άλλωστε η Διονυσία είναι χαμηλών τόνων και γενικότερα δεν μιλάει για τα προσωπικά της.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού συγκατοικούν στη Γλυφάδα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή τους χτύπησε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο Μάρκος την πολιόρκησε μέχρι που την κατέκτησε. Η Διονυσία έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ εδώ και χρόνια, αφού είναι επιχειρηματίας και διατηρεί δύο κέντρα σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

 

Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και τα καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές ταξιδεύουν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου, καθώς η οικογένειά του λατρεύει τη Διονυσία. Το Σάββατο το μεσημέρι το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας και όσοι τους είδαν έλεγαν για το πόσο ερωτευμένοι είναι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου