Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ερρίκα Πρεζεράκου:Θα καταθέσει µήνυση στον οδηγό του ταχύπλοου

Δύο μήνες μετά το ατύχημα που είχε στην Κύθνο, όταν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με σκάφος βρέθηκε στο νερό και η προπέλα του φουσκωτού την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι, η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει, δηλώνει τυχερή που είναι ζωντανή και ετοιμάζεται για τη δικαστική μάχη.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Γούλα, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αυτό το διάστημα η Έρρικα Πρεζεράκου αναρρώνει, ενώ ακολουθεί φυσικοθεραπεία μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Το
ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως η εντυπωσιακή πρώην πρωταθλήτρια έχει κινήσει και όλες τις νομικές διαδικασίες κατά του οδηγού του ταχύπλοου από το οποίο έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δικηγόροι της γνωστής αθλήτριας εξετάζουν όλες τις καταθέσεις που είχαν δοθεί στο Λιμενικό Σώμα τον περασμένο Αύγουστο μετά το ατύχημα.

 

Παράλληλα έχουν στα χέρια τους και την κατάθεση του οδηγού του σκάφους και γνωρίζουν από πρώτο χέρι όλα όσα έζησε η πρώην πρωταθλήτρια. Στη μήνυση η 45χρονη αναφέρεται λεπτό προς λεπτό σε όλο το ιστορικό του ατυχήματος, αλλά και στις ευθύνες που, όπως ισχυρίζεται, αναλογούν στον άνθρωπο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πηδάλιο του σκάφους.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου