Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χριστίνα Ορφανίδου:«Σύντροφός µου µε χτύπησε και πήγα στο νοσοκοµείο»

Της Σάσας Σταμάτη

Η Χριστίνα Ορφανίδου, επαγγελματίας παίκτρια πόκερ, είναι η μελαχρινή καλλονή που απασχόλησε με τη συμμετοχή της στο «Big Brother». Κι αυτό γιατί στη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του «Μεγάλου
Αδελφού» έγινε ευρέως γνωστό ένα ροζ βίντεο από το παρελθόν της.

 

Η Χριστίνα μιλάει στην «ON time» για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, για το ροζ βίντεο, αλλά και για τις μηνύσεις και την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, που την έστειλε στο νοσοκομείο έπειτα από ξυλοδαρμό. «Είμαι ακριβώς σε μια κατάσταση στην οποία δεν έχω ολοκληρώσει τη γνώμη μου για το τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω τι βλέπει ο κόσμος, δεν ξέρω αν αυτό είναι αντικειμενικό ή υποκειμενικό, γιατί εμείς ζούσαμε άλλα πράγματα μέσα, από αυτά που είδα στα επεισόδια. Στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram από τα 100 μηνύματα τα 99 είναι αγάπης και στήριξης. Είναι από ανθρώπους άνω των 30 ετών και από πολλές γυναίκες και κοριτσάκια».

 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δηλώνει ότι είναι πολύ καλά: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου
ζωή. Είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει, γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι και δεν έχει αμφιβάλει ούτε μια στιγμή
για μένα, ούτε και η οικογένειά μου». Η Χριστίνα μας μιλάει και για τον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί στο παρελθόν: «Έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό μου. Είχα σύντροφο ο οποίος ήταν ζηλιάρης και κτητικός απέναντί μου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας προσπαθούσε να με υποτιμάει και να με υποβιβάζει.

 

Προσπαθούσε να με κάνει ενοχική για τη σεξουαλικότητα και την εμφάνισή μου και κάποια στιγμή η σχέση μας
τελείωσε, επειδή με χτύπησε με μπουνιές και κλοτσιές στο πάτωμα και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Φυσικά, τον χώρισα».

Το ροζ βίντεο

 

Τέλος, η κουβέντα πήγε στο ροζ βίντεο, αλλά και το δικαστήριο που εκκρεμεί: «Όσον αφορά στο ροζ βίντεο, κυκλοφόρησε το 2018, αναρτήθηκε σε προφίλ στο Instagram που είχε 30.000 “ακολούθους” εκείνη την περίοδο και κατέβηκε μετά από έξι ώρες. Ήταν μια κίνηση του πρώην συντρόφου την οποία περίμενα, καθώς στο παρελθόν σε πολλούς καβγάδες μας με απειλούσε ότι αν χωρίσουμε, θα τα βγάλει στη φόρα. Ουσιαστικά με εκβίαζε.

 

Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο, αν δεν είχα αποθέματα ψυχής, θα είχα αυτοκτονήσει. Κινήθηκα άμεσα δικαστικά. Μου προκάλεσε όμως πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους άνδρες, είμαι καχύποπτη και δεν μπορώ να ερωτευτώ εύκολα κάποιον. Το βίντεο ανέβηκε τότε στο προφίλ μιας κοπέλας, η οποία
συνέβαλε στην κατάσταση να διαδοθεί, γιατί ήθελε να μου κάνει κακό. Εγώ είχα χωρίσει με τον άνθρωπο αυτόν πάνω από έξι μήνες και είχε μπει στη ζωή μου ένας νέος σύντροφος. Δυστυχώς, αυτή η κοπέλα ήταν η πρώην σχέση του και μαζί με τον πρώην μου αποφάσισαν να μας κάνουν κακό – ήταν προμελετημένο και σχεδιασμένο.

 

Είχα 12 Οκτωβρίου το δικαστήριο, ήμουν όμως μέσα στο “Big Brother” και o δικηγόρος μου πήρε αναβολή. Η
καινούργια ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης είναι τον Μάιο. Ελπίζω να δικαιωθώ. Το κακό έχει ήδη γίνει.
Όμως θα κινηθώ πάλι νομικά για να κατεβεί από όλα τα σάιτ. Θέλω να βοηθήσω όσα κορίτσια έχουν περάσει την
ίδια κατάσταση να μη φοβούνται, να μην ντρέπονται να μιλήσουν με τους δικούς τους, να ζητήσουν αστυνομική
και νομική βοήθεια. Να μην ντραπούν ούτε μια στιγμή και πάνω απ’ όλα να αγαπάνε τον εαυτό τους και ποτέ
να μην κάνουν κάτι κακό στον εαυτό τους».
 

Η ίδια δηλώνει πως όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν προετοιμασμένη για το ροζ βίντεο: «Ήμουν προετοιμασμένη όταν μπήκα στο “Big Brother” ότι κάποιος θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά μου για να μου ξανακάνει κακό. Βέβαια, πολύ με κατηγόρησαν ότι δεν θα έπρεπε να μπω σε ένα ριάλιτι εφόσον υπάρχει αυτό
το ενδεχόμενο. Από την άλλη, δεν πρέπει τίποτα να μας κρατάει πίσω στη ζωή. Πρέπει να ξεπερνάμε με δύναμη
όλες τις δυσκολίες και να μη μένουμε με απωθημένα».

 

Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΚΕΡ

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το πόκερ γιατί είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται αρκετή υπομονή, ευφυΐα και στρατηγική. Για να μπορέσεις να κάνεις αυτό το επάγγελμα, πρέπει να έχεις κάποια χρήματα τα οποία θα πρέπει να
διαθέτεις μόνο για αυτό το πράγμα. Δεν έχω χάσει ποτέ πολλά λεφτά. Όταν ένας παίκτης είναι επαγγελματίας, τα χαμένα ή τα κερδισμένα τα υπολογίζει κάθε χρονιά».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου