Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

ΕΡΤ: Ένα «Mουσικό κουτί» για όλους τους καλλιτέχνες

Με καλεσμένους τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Φοίβο Δεληβοριά θα κάνει πρεμιέρα το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ. Η νέα εκπομπή, που ξεκινά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, υπόσχεται ότι θα γίνει ακόμα μία μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Φαίνεται πως ο κορονοϊός ευλόγησε τη μουσική. Και, καθώς δεν μπορεί να εκφραστεί πουθενά, βγαίνει στα ελληνικά κανάλια, με το Μega να κάνει την αρχή, τον ΣΚΑΪ να επιμένει και τώρα την ΕΡΤ… «Η μουσική ενώνει», αποτελεί το μότο της εκπομπής της ΕΡΤ, η ιδέα της οποίας δεν ακολουθεί κανένα ξένο φορμά, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση «Juke Βox» του Νίκου Πορτοκάλογλου. Κάθε φορά καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί από διαφορετικούς μουσικούς χώρους θα συναντιούνται σε ένα στούντιο-σπίτι και, μέσα από συνεντεύξεις με απρόσμενες ερωτήσεις και μουσικά παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους.

 

Στην εκπομπή, παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου, καθώς και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

 

Το «Μουσικό κουτί» θα ανοίγει, κάθε εβδομάδα στην ΕΡΤ1, με καλλιτέχνες που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, και μάλιστα σε ένα απροσδόκητο «Juke Box», καθώς μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη θα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών, που δεν έχουν ξαναπεί ποτέ δημόσια.

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο Secret της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου