Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

∆ιαψεύδουν για Φιλιππάκη οι αδελφές Αθανασιάδου

Την ώρα που οι αδελφές Αθανασιάδου δίνουν δικονομική μάχη, μήπως και καταφέρουν να ακυρώσουν την απόφαση του Πρωτοδικείου που έκανε δεκτό το αίτημα της Eurobank σχετικά με την υπαγωγή της επιχείρησης σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, ένα δημοσίευμα της στήλης στάθηκε αφορμή για να υπάρξει και ανακοίνωση από τους εκδότες της «Ναυτεμπορικής».

 

Ετσι, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο οι αδελφές Αθανασιάδου διαψεύδουν κάθε συμφωνία με τον μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη, δίνοντας και επισήμως τέλος στη σχετική παραφιλολογία. Απεναντίας, επιβεβαιώνουν ότι έχουν κινηθεί νομικά προς την κατεύθυνση ακύρωσης της πρόσφατης δικαστικής απόφασης που άνοιξε τον δρόμο στη διαδικασία της ειδικής εκκαθάρισης.

 

Ενα αίτημα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ευδοκιμήσει, από τη στιγμή που η Eurobank δείχνει να μην εμπιστεύεται ότι η υπάρχουσα διοίκηση μπορεί να δώσει λύση στο επιχειρηματικό αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση, έχει αξία το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι αδελφές Αθανασιάδου. Ουδεμία συμφωνία υφίσταται ή επιδιώκεται να υπάρξει με τον Ιωάννη Φιλιππάκη ή/και τις εταιρείες αυτού, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας “Παραπολιτικά” του Σαββάτου 24.10.2020 με τίτλο “Ο Φιλιππάκης διεκδικεί μαζί με τις Αθανασιάδου τη Ναυτεμπορική” θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Ουδεμία συμφωνία υφίσταται ή επιδιώκεται να υπάρξει με τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη ή/και τις εταιρίες αυτού.

2. Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι η τιμαριοποίηση και η βίαιη εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της “Ναυτεμπορικής” απομειώνει την προστιθέμενη αξία που
έχει μια καθετοποιημένη εκδοτική επιχείρηση, υπονομεύοντας τη βιωσιμότητα οποιουδήποτε σοβαρού εγχειρήματος.

3. Εχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι γρήγορα θα ανακληθεί/εξαφανιστεί μια απόφαση-όνειδος, που ουδόλως έλαβε υπόψη της όχι μόνον τις δικές μας αιτιάσεις, αλλά και τη ρητή άρνηση του Ελληνικού Δημοσίου και του ΕΦΚΑ.

 

Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι σύντομα πρέπει να δημιουργηθούν εξειδικευμένα εμπορικά τμήματα στα δικαστήρια, με καταρτισμένους δικαστές, που θα μπορούν να κατανοούν αριθμούς και ισοζύγια. Αδελφές Αθανασιάδου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου