Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Τριαντάφυλλος ζητάει αποζηµίωση 100.000 ευρώ από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η διαμάχη ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, που προχωρά σε μήνυση και αγωγή, διεκδικώντας ταυτόχρονα αποζημίωση 100.000 ευρώ.

 

Μετά τις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για απόπειρα ξυλοδαρμού και μπούλινγκ που δέχθηκε από τον τραγουδιστή, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε εξώδικο κατά της πρώην συμπαίκτριάς του στο «J2US». Η «ON time» επικοινώνησε με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος, όπως είπε, νιώθει δικαιωμένος. «Ο κόσμος έμαθε την αλήθεια με αποδείξεις, με κάμερες στο χώρο του Open όπου είδαν ακριβώς τι έγινε και δεν υπήρχε καμία χειροδικία και το επιβεβαίωσαν και οι floor managers και οι cameramen και οι μακιγιέζ.

 

Επίσης, ο παραγωγός μας και παρουσιαστής του σόου επιβεβαίωσε ότι δεν συνέβη το παραμικρό. Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αλλιώς θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ποσό, που θα είναι 100.000 ευρώ, τα οποία δεν τα θέλω, γιατί έχω μάθει να δουλεύω τίμια στη ζωή μου, θα πάνε σε παιδιά που έχουν καρκίνο και ανάγκη. Δεν πρόκειται να σταματήσω το θέμα σε
καμία περίπτωση, γιατί θέλω να προχωράω με ψηλά το κεφάλι».

Η απάντηση της Ευρυδίκης

Από τη μεριά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε στο εξώδικο που της έστειλε ο Τριαντάφυλλος με μια
ανακοίνωση που κοινοποίησε στα social media, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εγώ είπα μόνο την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν μεταξύ μας και καμία πρόθεση είχα να τον εξυβρίσω, συκοφαντήσω κ.λπ., αλλά να διαμαρτυρηθώ, όπως είχα και έχω δικαίωμα άλλωστε, για την απαράδεκτη, αδικαιολόγητη, ανήκουστη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου κατ’ επανάληψη, ενώπιον μάλιστα τρίτων προσώπων. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι αυτός με χτύπησε, όπως θέλει να εμφανίσει για να με μειώσει προφανώς, αλλά ότι απείλησε ότι θα με χτυπήσει για να με εκφοβίσει.

 

Αντί ο κ. Τριαντάφυλλος να ζητήσει συγγνώμη από εμένα για τα όσα, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, έχω υποστεί
από τις πράξεις του και την σοβαρότατη βλάβη μου ήδη, έχει το θράσος προς δημιουργία εντυπώσεων να ζητάει εγώ να ανακαλέσω. Εφόσον ο κ. Τριαντάφυλλος επιλέγει την οδό αντιπαράθεσης, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι το δίκιο ποτέ δεν χάνεται και η αλήθεια θα λάμψει. Η δήλωσή μου αυτή αποτελεί την τελευταία στα social media σχετικά με το ζήτημα του κ. Τριαντάφυλλου».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου