Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Στέλιος Ρόκκος:«Αν θεωρήσω ότι κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω»

Της Σάσας Σταμάτη

 

«Δεν φοβήθηκα» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Στέλιου Ρόκκου σε μουσική και στίχους δικούς του. Πρόκειται για μία ατμοσφαιρική μπαλάντα που γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας των προηγούμενων μηνών και μέσα από αυτήν κάνει μια κατάθεση ψυχής για την αγάπη.

 

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός μίλησε αποκλειστικά στην «ΟΝ time» και εξηγεί πώς προέκυψε η ιδέα ενός τέτοιου τραγουδιού εν μέσω πανδημίας. «Όταν άρχισα να ενημερώνομαι από διάφορες πηγές, όχι μόνο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, αλλά από διάφορα μέσα, για το τι εστί κορωνοϊός και πού θα πάει αυτό το πράγμα, επειδή είμαι φύσει αισιόδοξος, νόμιζα ότι μέρα σε μέρα θα περάσει και ότι ζούμε ένα κακό όνειρο. Μόλις ξύπνησα και ανακάλυψα τη σκληρή πραγματικότητα, με όποιον μίλαγα, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γίνεται, όλοι ζούσαν έναν εφιάλτη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας».

 

«Εγώ πλέον σε κάθε μου μετακίνηση κάνω τεστ Covid-19, έχω κάνει περίπου 12. Σε περίπτωση που θεωρήσω
ότι είμαι ένοχος και ότι εγώ κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία και μπήκαν αυτοί οι
στίχοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο ρεφρέν του κομματιού γράφω “Δε φοβήθηκα ούτε στιγμή, μη χάσω ό,τι έχω
μα φοβήθηκα μη χάσω εσένα/δε φοβήθηκα ούτε στιγμή γιατί μπορώ να το παλέψω αν έχω πλάι μου εσένα… μόνο
εσένα…”.

 

Δεν το λέω συγκεκριμένα για κάποιον. Μιλάει για κάθε μου αγαπημένο μου πρόσωπο. Στο βιντεοκλίπ ο σκηνοθέτης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, μέσα σε αυτή τη μαυρίλα έρχεται και το θαύμα της γέννησης».

 

Το «Δεν φοβήθηκα» συνοδεύεται από music video, με δυνατό μήνυμα, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Με τον Στέλιο Ρόκκο στο ρόλο του αφηγητή και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Χατζηγεωργίου, το video ξετυλίγει την ιστορία ενός ζευγαριού που, παρά τις δύσκολες στιγμές και τα πρωτόγνωρα δεδομένα, όπως αυτά που έχει φέρει η πανδημία, παραμένει δυνατό χάρη στην αγάπη του, η οποία κορυφώνεται με τη γέννηση ενός παιδιού, σηματοδοτώντας την ελπίδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής μαζί με την Πάολα βρίσκονται σε πυρετώδεις πρόβες και προετοιμασίες ενόψει της πρεμιέρας τους στην «Πύλη Αξιού», όταν και εφόσον όλα είναι καλά και πάρουν το «πράσινο» φως.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου