Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μάκης Τσέλιος: «Έχασα ένα φίλο µου από κορωνοϊό»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Ο Μάκης Τσέλιος ζει με το φόβο του κορωνοϊού και εξηγεί αποκλειστικά στην «ON time» γιατί έχει αποφασίσει να κλειστεί σπίτι του, μιλάει για το φίλο του που έχασε από τον Covid-19, αλλά και για την αποχή από το σεξ.

 

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι, γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορωνοϊό. Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα στη ζωή μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και δέκα τον Σεπτέμβρη, που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με το γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την
πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!», μας λέει ο δημοφιλής σχεδιαστής.

 

Στη συνέχεια εξηγεί για ποιο λόγο φοβάται το συγκεκριμένο ιό. «Φοβάμαι τον τραγικό θάνατο. Γιατί τελειώνεις μόνος σου, δεν μπορεί να σε πλησιάσει κανείς δικός σου άνθρωπος, μόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Για αυτό και αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει να τους έχουμε πολύ ψηλά και το κράτος να τους αμείβει πάρα πολύ καλά. Και φεύγεις μόνος σου».

 

Τέλος, ο σχεδιαστής έκανε για πρώτη φορά και μια αποκάλυψη αφού ένας νέος φίλος του έφυγε ξαφνικά από τον κορωνοϊό. «Έχασα ένα φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορωνοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου