Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τροχαίο ευτύχημα «έσωσε» Ραχήλ και Open

Ένα τροχαίο ατύχημα ήρθε ως από μηχανής θεός να βγάλει από τη δύσκολη θέση τη Ραχήλ Μακρή και το Open, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τη συμμετοχή της πολιτικού στο σόου του καναλιού «Just the two of us».

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή συμμετέχει στην εκπομπή του Open «Just the two of us», δίπλα στον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό και το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Αρκετοί θυμήθηκαν όσα είχε δηλώσει κατά το παρελθόν το άλλοτε στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε εξαπολύσει επίθεση
με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών του ΠΑΟΚ, σε παλαιότερη ανάρτησή της στα social media, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο και για «εγκληματική οργάνωση».

 

Και όλα αυτά με αφορμή μία συνάντησή του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών. Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι του ΠΑΟΚ στα social media κατέκριναν την παρουσία της πρώην βουλευτή στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ δημόσια θέση πήρε και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για όσα είχαν ειπωθεί στο παρελθόν.

 

«Πραγματικά, τέτοιες αναρτήσεις είναι λυπηρές. Εγώ ούτε το γνώριζα και η μία είναι όσο ήμασταν στη σκηνή. Καλύτερα να μην πω άλλα εδώ!», ανέφερε ο παρουσιαστής. Βέβαια, λίγο αργότερα και μετά τις έντονες φήμες ότι θα
δεν θα συμμετάσχει τελικά στο σόου, η Ραχήλ έκανε μία ανάρτηση, όπου έλεγε ότι οι δηλώσεις αυτές δεν ήταν δικές της.

 

Οι αντιδράσεις όμως και ο σάλος δεν σταματούσαν μέχρι που το απόγευμα της Δευτέρας η πρώην βουλευτής είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της, καθώς πήγαινε στις πρόβες της για το «Just the two of us». Όπως
φάνηκε και στις εικόνες που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ραχήλ Μακρή χτύπησε το πόδι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Και όπως είπε η ίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο γιατρός τής συνέστησε ξεκούραση για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση με το πόδι της.

 

«Από το 1998 οδηγώ, δεν έχω τρακάρει ποτέ. Το σοκ ήταν μεγάλο. Ήταν ένας οδηγός μπροστά μου, που είδε μια σακούλα στον αέρα και μπερδεύτηκε ότι ήταν γάτα, κοκάλωσε το αυτοκίνητό του ξαφνικά. Εγώ οδηγούσα το αμάξι του συζύγου μου, μέχρι να προλάβω από το σοκ μου, χτύπησα με δύναμη πάνω του. Κακώς εγώ φορούσα και γόβες και οδηγούσα, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πόδι μου. Πάντα φοράω ζώνη. Το λάθος μου ήταν το τακούνι. Μου είπαν ότι έπαθα μια μικρή θλάση», είπε η πρώην βουλευτής και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μετακινηθώ. Έχασα και τη χθεσινή μου πρόβα στο “J2US”. Δεν ξέρω αν θα μου είναι εφικτό να βρεθώ στο live του Σαββάτου», ανέφερε.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου