Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Νέα δραματική σειρά στο Mega η «Έξαψη»

Μια πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου έρχεται σύντομα στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

 

Ο λόγος για την «Έξαψη» που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν δημοφιλείς και επιτυχημένοι Έλληνες ηθοποιοί: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα
Παππά, Κίμων Κουρής, Κώστας Κάππας, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Νίκος Νικολάου και Γιούλικα Σκαφιδά.

 

Πρόκειται για ένα δυνατό, σύγχρονο, ερωτικό και αστυνομικό δράμα στο οποίο θα παρακολουθήσουμε το πώς οι πρωταγωνιστές παρασύρονται από τα πάθη τους με ολέθριες συνέπειες για τους ίδιους, αλλά και τα πρόσωπα που τους περιβάλλουν. Όλα θα ξεκινήσουν από μια εκδρομή στο Ναύπλιο, όταν ο Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας) μαζί με τη σύζυγό του Εβίτα (Ιωάννα Παππά) αποφασίζουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ναύπλιο, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Εβίτας.

 

Ακολουθούν πολλές ανατροπές και ερωτικές εξάψεις, οι οποίες θα αλλάξουν τις ισσοροπίες οδηγώντας τους πρωταγωνιστές σε κάποια μοιραία λάθη που ίσως είναι ανεπανόρθωτα… Τα γυρίσματα της «Έξαψης» -ιδιαίτερα ατμοσφαιρικάπραγματοποιούνται σε Αθήνα, Ναύπλιο και Δημητσάνα και, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, πρόκειται για υψηλών αξιώσεων παραγωγή με πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

 

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της νέας δραματικής σειράς και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου